×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 00:33

«Βόμβα» με παραίτηση Φραγκίσκου από τις ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΝ

Μετά από πολυετή παρουσία και με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του ως προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, ο Γιάννης Φραγκίσκος με προσωπική επιστολή δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Νάξου.


''Μετά από 4 χρόνια στο πάγκο του Πανναξιακού, ο Γιάννης Φραγκίσκος που έχει κερδίσει τα πάντα αποχωρεί ανοίγοντας το δρόμο για τον αντικαταστάτη του που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες''


Ο Γιάννης Φραγκίσκος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο με αρκετούς τίτλους που έχουν προστεθεί επί των ημερών του στην τροπαιοθήκη του συλλόγου, αλλά και δύο συνεχόμενες χρονιές στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.

fdsgfgf.jpg

Αναλυτικά η επιστολή Φραγκίσκου αναφέρει:

«Θέλω να ενημερώσω ότι μετά από 33 χρονιά συνεχούς προσφοράς σαν παίκτης, βοηθός προπονητή και τα τελευταία 4 χρόνια σαν προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων του Πανναξιακού ΑΟΝ, οπού κατακτήσαμε με τα κορίτσια όλους τους δυνατούς τίτλους με αποκορύφωμα την παρουσία μας τα τελευταία 2 χρόνια στην προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, αποφάσισα να μην συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ομάδα για προσωπικούς λόγους. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και όσους πίστεψαν σε μένα και κυρίως τα κορίτσια με τα οποία κατακτήσαμε τα πάντα.

Με τιμή Φραγκίσκος Ιωάννης».

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας έχει ενημερωθεί για την παραίτηση του Γιάννη Φραγκίσκου και ήδη εξετάζει ποιος θα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης, το όνομα του οποίου θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα.

fgdfgds.jpg

fafdfsf.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares