Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 18:22

Εκτός Α1 ο Ηρακλής Κηφισιάς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Ηρακλή Κηφισιάς καθώς η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας να μην ενισχύσει οικονομικά την γυναικεία ομάδα προκάλεσε την παραίτηση του Σπύρου Χουντουμάδη από την τεχνική ηγεσία, ενώ η έλλειψη χρηματοδότησης αναγκάζει τον σύλλογο των Βορίων προαστίων να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Δραματικές στιγμές ζει το τελευταίο διάστημα ο Ηρακλής Κηφισιάς καθώς η απουσία χορηγών αλλά και η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου να μην χρηματοδοτήσει την φετινή χρονιά την γυναικεία ομάδα αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το επόμενο πρωτάθλημα.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να μην στηρίξει οικονομικά το γυναικείο τμήμα αποτέλεσε ουσιαστικά την παραίτηση του Σπύρου Χουντουμάδη αφού ήταν αρνητικός στο να συμμετάσχει ο σύλλογος στην Α1 με αθλήτριες από τα τμήματα υποδομών.

Την ίδια ώρα οι όποιες προσπάθειες για εξεύρεση χορηγών έγιναν μέχρι και σήμερα το πρωί απέβησαν άκαρπες με αποτέλεσμα το τμήμα γυναικών να οδεύει προς διάλυση… Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια έως την Δευτέρα και αν δεν προκύψει κάποια λύση τότε θα αποφασιστεί η ανάκληση συμμετοχής του Ηρακλή Κηφισιάς από την Α1.

Μια κίνηση που παρά τις προσπάθειες που γίνονται ουσιαστικά είναι ειλημμένη και πάρθηκε με πόνο καρδιάς από τους ανθρώπους που έμειναν να «τρέχουν» το γυναικείο τμήμα, ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος είναι και η ανάρτηση του Βασίλη Πανάγου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου αναφέρει «Έχω μεγάλη υπομονή και γενικά έχω κάνει πίσω σε πολλά… αλλά δεν πάει άλλο! Πρέπει να “καθαρίσουν” όλα… να σταματήσει να υπάρχει διαπλοκή, γκρίνια, αρνητικά σχόλια έτσι ώστε να είναι τα πάντα διαφανή και να λειτουργήσουν όλα σύμφωνα με το αρχικό όραμα μας!! Το οφείλουμε στον μέντορα μας».

Σύμφωνα με την προκήρυξη ο Ηρακλής Κηφισιάς χάνοντας την φετινή αγωνιστική περίοδο, θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην Pre League έχοντας μάλιστα και πρόστιμο 15.000.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς  

Το διοικητικό συμβούλιο έπειτα από πολύωρες και επαναλαμβανόμενες συναντήσεις και με προσπάθειες να βρεθούν λύσεις για να στηριχθεί σε βάσεις δυνατές και άμεσα υλοποιήσιμες αποφάσισε ομόφωνα πως λόγω των σοβαρών οικονομικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου που προϋπήρχαν από προηγούμενα έτη, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και στις προηγούμενες οφειλές και στα τρέχοντα έξοδα του έτους με την συμμετοχή στην Α1!

Μέχρι και σήμερα γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια σκεπτόμενοι όμως και το μέλλον των αθλητριών που μας εμπιστεύθηκαν. Ο χρόνος μας πιέζει και δεν θα θέλαμε να στερήσουμε από καμία αθλήτρια την δυνατότητα να αγωνιστεί.

Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί ο σύλλογος και να συμμετέχει δυνατός στην Α1.

Προς απάντηση δημοσιευμάτων, πως το ΔΣ έχει ίδιο συμφέρον να τονίσω ότι κανένα μέλος του ΔΣ δεν έχει παιδί που ηλικιακά να ανήκει στις κατηγορίες που παίρνουν μόρια!

Εκ μέρους του ΔΣ

Βασίλης Πανάγος

Γενικός Αρχηγός

Πηγή: volleyplanet.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares