×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 02:23

Πάτησαν γήπεδο οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού

Αφετηρία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ήταν η χθεσινή ημέρα, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, συγκεντρώθηκαν οι αθλήτριες αλλά και μέλη της νέας διοίκησης, ενώ ξεκίνησε και η προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή του συλλόγου Κώστα Παπαδόπουλου.

Χαρακτηριστικά το επίσημο σάιτ του Πανναξιακού αναφέρει:

Πρεμιέρα για την προετοιμασία της γυναικείας βόλεϊ του συλλόγου μας σήμερα, με τις αθλήτριες να πατάνε για πρώτη φορά το κλειστό της Νάξου.

Παρουσία του προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Γιώργου Ποτικιάν και μελών του διοικητικού συμβουλίου  οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κώστα Παπαδόπουλου.

Λίγο πριν το «ζέσταμα», ο πρόεδρος καλωσόρισε τις αθλήτριες και τον προπονητή, ευχήθηκε καλή σεζόν και διαβεβαίωσε όλους πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστούν.

MATH8559.jpg

Στην γυναικεία ομάδα το παρόν έδωσαν και οι Ναξιώτισες Βίλμα Αναγνώστου, Παναγιώτα Βόμβα, Κάλλια Κατερίνη, και Κυριακή Κατσάνη ενώ θα προπονείται μαζί με την ομάδα και η Ιωάννα Μαυρομάτη μέχρι να φύγει στην Αθήνα λόγω σπουδών.

MATH8558.jpg

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Πηγή: paon.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares