×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 13:38

Αποκαλυπτήρια για τον ΑΟ θήρας

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η εκκίνηση για τον ΑΟ Θήρας, όπου αρχής γενομένης από αύριο 29/9 στο 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Δημήτρης Κιντής» στο κλειστό της Ηλιούπολης, θα έρθει αντιμέτωπος με την Θέτιδα Βούλας.

Φτάνουμε σιγά-σιγά κοντά στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Α1 Γυναικών και το ενδιαφέρον ολοένα και αυξάνεται.

Οι προετοιμασία των ομάδων διεξάγεται με έντονους ρυθμούς, ενώ σειρά έχουν πάρει και τα φιλικά, αφού μέσω αυτών οι προπονητές βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις αθλήτριές τους.

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του ΑΟ Θήρας, με την ομάδα του Γιώργου Ρούση να ανεβάζει ταχύτητα εν όψει της αφετηρίας του Πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Θήρας αύριο Παρασκευή στις 19:00, στο 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Δημήτριος Κιντής», κάνει «πρεμιέρα» απέναντι στην Θέτιδα Βούλας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα έρθει αντιμέτωπος με την Ηλιούπολη και τον Πανιώνιο αντίστοιχα.

Στο Τουρνουά θα παρευρεθούν η οικοδέσποινα Ηλιούπολη, ο Πανιώνιος, η Θέτιδα Βούλας και φυσικά ο ΑΟ Θήρας, σε ένα τριήμερο «γεμάτο» βόλεϊ.

Η σχετική αφίσα:

thumbnail_ΑΦΙΣΑ-728-πλατος.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares