Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 18:16

Στα σχολεία για τη Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και τους δύο προπονητές του επισκέφθηκαν το Λύκειο Νάξου και το 1ο Γυμνάσιο Νάξου.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάζεται εφέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον», η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και τους δύο προπονητές του, κ. Παπαδόπουλο Κώστα και κ. Τσιουπλή Βασίλη συνοδεία του προέδρου κ. Ποτικιάν Γιώργου, του Γενικού αρχηγού Ιωσηφίδη Μπάμπη και του υπεύθυνου λέσχης και υλικού κ. Μιχαήλ Δημήτρη, επισκέφθηκαν το Λύκειο Νάξου και το 1ο Γυμνάσιο Νάξου.

Οι δύο προπονητές μίλησαν στους μαθητές για τον αθλητισμό και τα οφέλη που αποκομίζουν οι αθλητές παροτρύνοντας τους να παραδειγματιστούν από τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, που καταφέρνουν παράλληλα με τις σπουδές τους να αθλούνται και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο, τονίζοντας όμως πως ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ αφού ευχαρίστησε τα σχολεία για την θερμή υποδοχή της αντιπροσωπείας του συλλόγου, έδωσε στους διευθυντές και στους γυμναστές των σχολείων αναμνηστικές εμφανίσεις και μπλουζάκια.

Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, χαιρέτισαν την επίσκεψη του Πανναξιακού στα σχολεία τονίζοντας πως αυτές οι κινήσεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Στα «έξτρα» της ημέρας, η εικόνα με τις αθλήτριες του Πανναξιακού να σέρνουν τον χορό μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες στο προαύλιο του γυμνασίου, εικόνα που έχει αποτυπωθεί στα βίντεο που ακολουθούν, και την δήλωση -αποκάλυψη του διευθυντή του γυμνασίου κ. Στράτου Φουτάκογλου ότι στο παρελθόν υπήρξε αθλητής βόλεϊ στη θέση του Πασαδόρου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares