Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 01:40

Ενσωματώθηκε και η Αλίσα Κόλτερ

Η τρίτη ξένη του Πανναξιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα του Καναδά και πλέον ενσωματώθηκε στο ρόστερ των κοριτσιών του Κώστα Παπαδόπουλου.

Κυκλαδίτικο έδαφος πάτησε η Καναδή ακραία Αλίσα Κόλτερ (Alissa Coulter) την Τρίτη το μεσημέρι μετά από πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι.

Η τρίτη ξένη του Πανναξιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα του Καναδά και ενσωματώθηκε στο ρόστερ των κοριτσιών του Κώστα Παπαδόπουλου.

Στο αεροδρόμιο την Κόλτερ υποδέχτηκε εκπροσωπώντας την διοίκηση η κ. Μαρία Σαλτερή και μαζί πήγαν στο κλειστό της Νάξου να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες ενώ αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί.

Φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με το συλλεκτικό κασκόλ της φετινής σεζόν ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό.

Η ομάδα πλέον ολοκληρώθηκε καθώς την Δευτέρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και ο βοηθός προπονητή κ. Λεωνίδας Γαιτανάκης που παράλληλα θα είναι και ο στατιστικολόγος της γυναικείας ομάδας.

Η ομάδα της Νάξου θα ταξιδέψει την Παρασκευή το πρωί για τον Πειραιά και την ίδια μέρα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στις 19:00 ενώ την επόμενη μέρα στις 14:00 το μεσημέρι θα αγωνιστεί κόντρα στο Αιγάλεω.

Η αποστολή του Πανναξιακού θα επιστρέψει το Σάββατο το βράδυ.

alissa_coulter.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares