Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 16:27

Στόχος η είσοδος στη τετράδα

Με τον Γιώργο Ρούση προπονητή ο ΑΟ Θήρας ξεκινά την χρονιά με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ της Volleyleague Γυναικών. 

Ο έμπειρος τεχνικός κράτησε στη Σαντορίνη πέντε αθλήτριες από το περσινό ρόστερ, πήρε μαζί του από τη Νάξο τη Μόνικα Πότοκαρ και έκανε έξι ακόμη προσθήκες. Η ομάδα «κόσμημα» των Κυκλάδων ευελπιστεί να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να επαναλάβει την πορεία του 2015, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Έμειναν: Ελένη Αρτακιανού, Φερενίκη Μουντάκη, Μαρίνα Τσοχατζή, Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Τσομπανίδου

Ήρθαν: Μαρία Γενιτσαρίδη, Μόνικα Πότοκαρ, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Βασιλική Κοσμίδου, Αλεξία Καλανταρίδου, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Έφυγαν: Όλγα Βεργίδου, Αναστασία Γεωργιάδου, Άνια Ζντοβτς, Ιβάνα Όστοϊτς, Αναστασία Παναγιωτίδου, Άρτεμις Σκορδίλη, Αλεξάντρα Τέρζιτς, Ζένια Τσβέτκοβα.

Οι προγραμματικές δηλώσεις

Γιώργος Ρούσης: «Είσοδος στην τετράδα»

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης δήλωσε στο volleyball.gr: «Το πρωτάθλημα ξεκινάει με τον Ολυμπιακό φαβορί. Κάθε χρόνο εμφανίζεται όλο και πιο δυνατός και πιστεύω ότι φέτος, με τις νέες ξένες παίκτριες που έχει αποκτήσει, είναι ακόμη καλύτερος. Στόχος του ΑΟ Θήρας είναι η είσοδος στην τετράδα. Έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και στα «θέλω» μας, είναι να μπορέσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα να χτίσουμε την ομάδα του μέλλοντος. Στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό θέλω να παίξουμε ελεύθερα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Μαρίνα Τσοχατζή: «Έχουμε όρεξη»

Η αρχηγός του ΑΟ Θήρας Μαρίνα Τσοχατζή είπε: «Ο ΑΟ Θήρας ξεκινάει τη σεζόν με στόχο την 4άδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα με νεαρές αθλήτριες, που όλες μας έχουμε όρεξη για δουλειά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ανταμείψουμε όλους όσοι θα έρχονται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο της Σαντορίνης στο πλευρό μας, όπως συμβαίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares