Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 11:26

Θέλει νίκη στη πρεμιέρα με τη Νίκη Αιγινίου ο Φοίνικας

Την Νίκη Αιγινίου θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα (16:30) στο Αθλητικό Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης ο Φοίνικας. Η ομάδα του Σάσα Στεφάνοβιτς είναι αγωνιστικά έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Συριανοί αφήνουν πίσω τους τη διαδικασία των προκριματικών του League Cup και εύχονται να επικρατήσει η... Λογική. Όπως μας είπε και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ σε όλα τα πρωταθλήματα και σε όλες τις διαδικασίες μετρούν πρώτα οι... νίκες.

Τώρα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δουλεύει όλη την εβδομάδα πάνω σ' αυτά που διαπιστώθηκαν στους αγώνες των προκριματικών του League Cup, ώστε την Κυριακή να δείξουν ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχει και ο Σέρβος τεχνικός έχει έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο.

Οι αθλητές από την πλευρά τους είναι σε καλή ψυχολογική διάθεση, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και γνωρίζουν, πως η καλή προετοιμασία που έκαναν θα φανεί στους αγώνες του πρωταθλήματος και πως κάθε βδομάδα που θα περνά θα αποδίδουν και καλύτερο βόλεϊ.

Αυτό άλλωστε μας τόνισε και  ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ: "Θέλω να ευχηθώ αρχικά όλοι οι συναθλητές μου αλλά και οι ομάδες της Volley League να έχουμε την υγεία μας. Θέλουμε από την πλευρά μας να κάνουμε καλή αρχή, να επικρατήσουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε  στο σωστό δρόμο, δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και όλη η καλή κατάστασή μας θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να είμαστε καλά όλη τη χρονιά και να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και στην... φετινή κούρσα του πρωταθλήματος να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, θέλουμε να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας και σε όλο το νησί.

Από την πλευρά του ο Τάσος Γάτσης αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Φοίνικα Σύρου: "Το πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά θα είναι για ακόμη μια χρονιά ανταγωνιστικό, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Από την πλευρά μας είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στους αγώνες μας. Στόχος μας την Κυριακή κόντρα στη Νίκη Αιγινίου είναι η νίκη και εύχομαι ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο, να δείξει ότι και φέτος θα είναι κοντά μας και ταυτόχρονα να μας ενισχύσει όπως μόνο εκείνος γνωρίζει".

Τέλος, ο ακραίος του Φοίνικα Φραν Πέτερλιν μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο League Cup, αλλά και σε όλα όσα διαπιστώθηκαν: "Γνωρίζω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό. Από την πλευρά μας στους αγώνες του League Cup είμαστε σε ποια σημεία είμαστε καλοί, αλλά και που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Είδαμε αρκετά και όλη τη βδομάδα δουλέψαμε πάνω σε αυτά τα σημεία. Θέλουμε να είμαστε κάθε εβδομάδα καλοί, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και να κάνουμε γενικά ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους στους οποίους συμμετέχουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και πιστεύω πως την Κυριακή οι φίλαθλοί μας θα γεμίσουν το γήπεδο". 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares