Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 20:29

ΕΟΠΕ και σωματεία αποτίμησαν τον Α΄ γύρο της Volleyleague

Σε πολύ καλό κλίμα και με την συμμετοχή 9 παραγόντων από τις 11 ομάδες της Volleyleague (απουσίασαν δικαιολογημένα Ολυμπιακός και Ηρακλής Κηφισιάς), φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η συνάντηση-αποτίμηση του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος. 

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργου Καραμπέτσου, του γενικού γραμματέα κ. Νεκτάριου Χαλβατζή, του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Χρήστου Σύλλα και του διευθυντή της ΕΟΠΕ κ. Περικλή Μπακοδήμου, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που απασχολούν την Volleyleague γυναικών. 

Ακούστηκαν προτάσεις για την αγωνιστική και οργανωτική βελτίωση του πρωταθλήματος, εντοπίστηκαν συγκεκριμένα προβλήματα λειτουργίας, προκειμένου να λυθούν στον δεύτερο γύρο και συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τα επόμενα χρόνια. 

Ήταν η δεύτερη συνάντηση των παραγόντων της Volleyleague γυναικών και το ραντεβού ανανεώθηκε για το τέλος του πρωταθλήματος όταν και θα γίνει η συνολική αποτίμηση της σεζόν και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα ενόψει της διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ βρέθηκαν οι: Νίκος Δελαγραμμάτικας (Πορφύρας), Πάρις Ευαγγελίου (Μαρκόπουλο), Γιώργος Αλατζάκης (Κόρινθος), Κώστας Βαμβακούσης (ΑΟ Θήρας), Ανδρέας Τρομπέτας (ΓΣ Ηλιούπολης). Με σύνδεση skype συζήτησαν οι: Γιάννης Γιαννάκης (Άρης), Νίκος Ποντίκας (Μακεδόνες), Μπάμπης Ιωσηφίδης (Πανναξιακός), Θεόφιλος Ορφανίδης (Αίας Ευόσμου).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares