Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 17:40

Κάλεσμα και δωρεάν είσοδο με Αίαντα, στήριξη με Πανναξιακό

Την στήριξη του κόσμου στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με Αίαντα Ευόσμου για το Κύπελλο και Πανναξιακό ΑΟΝ για το πρωτάθλημα ζητά ο ΑΟ Θήρας, που παράλληλα ανακοίνωσε τη δωρεάν είσοδο για τον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Εβδομάδα πολύ σημαντική αυτή που έρχεται για το βόλευ στην Σαντορίνη και τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

Στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ αντιμετωπίζει τον ΑΙΑΝΤΑ για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος.
Παράλληλα εχει κάνει αίτηση σε συνεργασία με τον Δημο Θήρας για την ανάληψη της διεξαγωγής του final 4 κυπελλου Ελλάδος στο οποίο η ομάδα μας έχει πολλές ελπίδες για πρώτη φορά να συμμετέχει.
Και τέλος στις 3 Φεβρουαρίου θα δώσει τον πιο καθοριστικό αγώνα για είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανναξιακό.
Το ΔΣ της ομάδος του νησιού μας καλεί ολους τους Φιλαθλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους στα 2 αυτά σημαντικά παιχνίδια.
Ιδιαίτερα καλεί όλα τα παιδιά της Σαντορίνης στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ να χαρούν το παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα μας.
Τέλος η διοίκηση πήρε την απόφαση στον αγώνα του κυπέλλου την Τετάρτη 31/01 να έχει είσοδο ελεύθερη για όλους που θέλουν να το παρακολουθήσουν.

ΑΟ Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares