Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 17:37

Τέλος ο Σταύρος Μπαλόπητας από την ΤΕ Κυκλάδων (ο νέο Δ.Σ.)

Μετά από 15 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην προεδρία της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Κυκλάδων, ο Σταύρος Μπαλόπητας δήλωσε την παραίτηση του, ενώ παράλληλα προχώρησαν και οι διαδικασίες για την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Μπαλόπητας είχε απέναντι του ανθρώπους ομάδων που δεν επιθυμούσαν να κατέχει την προεδρία και μετά από υπόγειες συζητήσεις και ζυμώσεις έφτασε η στιγμή που τον ώθησαν στην παραίτηση.

Πάντως η νέα διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής δεν ξεκίνησε και τόσο καλά στα νέα της καθήκοντα, καθώς φρόντισε την επιλεκτική ενημέρωση σχετικά με την σύσταση του νέου Δ.Σ. που θα είναι η εξής:

«O Aντώνης Σολάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων. Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Σολάρης Αντώνης (Εκπρόσωπος νήσου Σύρου) 

Γραμματέας : Σιφναίος Μανώλης (Εκπρόσωπος νήσου Πάρου) 

Ταμίας: Περρή Αντωνία (Εκπρόσωπος νήσου Σύρου) 

Μέλη: Αρβανίτης Γιώργος (Εκπρόσωπος νήσου Θήρας), Γιαννάκης Γιώργος (Εκπρόσωπος νήσου Νάξου), Δελατόλα Μαρία (Εκπρόσωπος νήσου Τήνου), Στεφάνου Αντώνης (Εκπρόσωπος νήσου Σύρου)».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares