×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2011 19:21

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ξαφνική υποβολή παραίτησης από τον Γιάννη Βαλληνδρά……

VALINDRAS_GIANNIS_SIMA

Κεραυνός εν αιθρία στην ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, αλλά και σε όλο το Κυκλαδίτικο βόλεϊ,  μετά την έγγραφη υποβολή της παραίτησης του Αντιπροέδρου της ομάδας Γιάννη Βαλληνδρά.

Ο Γιάννης Βαλληνδράς είναι γνωστός στον χώρο του Βόλεϊ  ως  ένας από τους κυριότερους παράγοντες της επιτυχίας του Πανναξιακού ΑΟΝ, με αμέτρητες ώρες δουλειάς και ανιδιοτελούς προσφοράς στον Ναξιακό Σύλλογο.

Ελπίζουμε να υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή ανάκληση της απόφασης παραίτησης από τον Ναξιώτη παράγοντα Γιάννη Βαληνδρά, για το καλό του Ναξιώτικου και γενικότερα του Κυκλαδίτικου βόλεϊ.

Η υποβολή Παραίτησης του αντιπροέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Βαλληνδρά έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες . Ο πιο εύκολος δρόμος είναι αυτός της παραμονής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να επιλέγω τον πιο .δύσκολο. Αυτόν της παραίτησης σε μία προσπάθεια να θέσω τέλμα στα λιμνάζοντα νερά της ομάδας βόλεϊ και μπάσκετ κι ενώ έχει μπροστά της την μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, την συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ γυναικών στην Α2 κατηγορία.

Ο χρόνος για την αντικατάσταση μου είναι αρκετός έως τις αρχές Νοεμβρίου όταν και θα έχουμε το πρώτο σερβίς των αναμετρήσεων και είμαι πεπεισμένος ότι βοηθώ με την έξοδο μου πρόσωπα και πράγματα. Έχω δε την πεποίθηση ότι όλοι θα συνεχίσουν στο ίδιο καλό πνεύμα τις εργασίες του το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται όπως όλοι γνωρίζεται από ικανά στελέχη και επιφανείς προσωπικότητες του νησιού μας, εξάλλου όπως λέγαμε «ουδείς αναντικατάστατος»

Οι λόγοι που οδηγούν στην κίνησή μου αυτή θα ήθελα να είναι μόνο προσωπικοί, οι οποίοι δεν θα μου επέτρεπαν άλλο να στέκομαι δίπλα όπως τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα με την ίδια διάρκεια και τον ίδιο ζήλο. Όμως δεν είναι προσωπικοί και αυτό που με έχει πληγώσει περισσότερο είναι η αδιαφορία της Ναξιακής κοινωνίας, που μόνο σε μία περίπτωση (βλ. αγώνες ανόδου) έδειξε τη δυναμική της.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα δουν με θετική στάση αυτή την ομάδα γιατί είναι δική τους, είναι τα δικά τους παιδιά και στη διοίκηση είναι οι κάτοικοι του νησιού και όχι λίγοι που προσπαθούν. Άλλωστε οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο με χρήματα αλλά κυρίως με αγάπη και ηρεμία ώστε να αντέξουν στον χρόνο. Είναι κρίμα να γυρίζουμε την πλάτη στα δικά μας παιδιά που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας άδειο το κλειστό γυμναστήριο και ταυτόχρονα οι καφετέριες της παραλίας να είναι γεμάτες.

Εύχομαι από εδώ και πέρα, η δική μου παραίτηση να λειτουργήσει μόνο θετικά ώστε να υπάρξει κίνηση συσπείρωσης και στο τέλος να βρεθεί η ομάδα εκεί όπου όλοι ονειρευτήκαμε όταν πέρυσι ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια για τα παιδιά της Νάξου.

Ευχαριστώ τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. για όλες τις στιγμές μου ζήσαμε μαζί.

Μετά τιμής

Γιάννης Β.Βαλληνδράς

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares