Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011 11:59

Σύρος: 5ο Τουρνουά Beach Volley 2011....

BEACH_SIROS

Ο   Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων, διοργάνωσαν το 5ο Τουρνουά Beach Volley 2011.  

beach_siros_3Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Λακαταμίτου, η οποία έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία, αφού επί σειρά ετών είχε και την ευθύνη των αθλητικών εκδηλώσεων του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ποσειδωνίας ως εκλεγμένο μέλος του.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Αυγούστου στην παραλία των Αγκαθοπών.  Η συμμετοχή των ομάδων υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη, άνω των τριάνατ ομάδων, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, μιας και επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Οι αγώνες από Τετάρτη έως και Παρασκευή ξεκινούσαν στις 3:00  μ.μ. έως ώρα 9:00 μ.μ. ενώ το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 / 8, άρχιζαν στις 10:00 π.μ. έως το βράδυ στις 9:00 μ.μ.     Τους τελικούς αγώνες γυναικών και ανδρών παρακολούθησε πλήθος κόσμου, φίλων του αθλήματος και από πλευράς επισήμων, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κος. Παπαμανώλης Γιώργος. Ο Αντιδήμαρχος Σύρου κος Ρούσσος Μάρκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου κος. Κεράνης Γιάννης και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Σ. καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων κος. Μπαλόπιτας Σταύρος και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου κος Μαραγκός Νίκος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως ακολούθως:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1Η Νικήτρια ομάδα :  Βαμβακούση Άντζελα – Μουστάκη Αικατερίνη  με σκόρ 2-1 σετ ( 11-21 / 22-20 / 12-15)

2Η Νικήτρια ομάδα: Κάμπαξη Βάλια – Μουστάκα Άννα και

3Η Νικήτρια ομάδα: Ζιώρη Δήμητρα – Παπαπαναγιώτου Ιωάννα

ΑΝΔΡΕΣ

1Η Νικήτρια Ομάδα: Αρβανίτης Νίκος – Μαραγκός Δομένικος με σκόρ 2-0 σετ ( 21-17 / 21-12)

2Η Νικήτρια Ομάδα : Καντιώτης Γιώργος – Σαγκινέτος Μανώλης

3Η Νικήτρια Ομάδα : Βελέντζας Γιώργος – Στεφάνου Αντώνης

Ο Ο.Π.Α.Σ.  ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Σύρου και τους γιατρούς των αγώνων για την πολύτιμη παρουσία τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου, τον κύριο χορηγό των αγώνων εταιρεία Vodafone και Vodafone Σύρου, καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς και όλους όσους στήριξαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση των αγώνων.

Η επόμενη διοργάνωση του Ο.Π.Α.Σ. είναι ο 9ος Ποδηλατικός Αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στην παραλία του Μέγα Γιαλού.   Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους και θα διεξαχθούν σε τρείς κατηγορίες ηλικιακά, ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες.

beach_siros_4

beach_siros_5

BEACH_SIROS.1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares