Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 22:15

Πανναξιακός ΑΟΝ: «ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ»….. πήρε και την Σία Τοτσίδου από τον Ηρακλή…

sia_totsidoy_sima

Στην έκτη μεταγραφή του προχώρησε ο Πανναξιακός ΑΟΝ. Η ομάδα από την Νάξο απέκτησε την ακραία Σία Τοτσίδου που άνηκε στον Ερμή Δράμας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με υποσχετική.

TOTSIDOUΗ Σία Τοτσίδου έχει γεννηθεί 1989 και έχει ύψος 1,78 και πρόσφατα συμμετείχε σε τουρνουά με την  Εθνική ομάδα Γυναικών, όπου είχε πάρει μέρος στους αγώνες προετοιμασίας για το προ ολυμπιακό με το Ισραήλ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η ομάδα του Πανναξιακού με την απόκτηση και των: Σίας Τοτσίδου, Κωνσταντίνας Μαύρου (πασσαδόρος), Τζούλιας Μπορίσοβα (διαγώνιος), Στέλλας Λαγουδάκη (διαγώνιος - Πανελλήνιος), Γιαννούλας Μάρκου (Λίμπερο - Κερατέα), Αριστέας Γιακούμπ (Κεντρικός - Ηρακλής), Χάρις (κεντρική από Σάμο), «γεμίζει» σε όλες τις θέσεις και αναμένετε κάτω από τις οδηγίες του Σούλη Τουρσούγκα και του Γιώργου Δερμάτη, να είναι μια εκ των πρωταγωνιστών της Α2.

Είναι πολύ πιθανόν οι μεταγραφές του Πανναξιακού να σταματήσουν κάπου εδώ αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις περσινές πρωταγωνίστριες της ομάδας (Φραγκίσκου Στέλλα, Αλεξάνδρα Καπαρέλλη, Κατερίνα Αξαοπούλου και Ελισάβετ Σκούνα), που αναμένετε με ίσως 1-2 παίχτριες ακόμα από την περσινή ομάδα, να συμπληρώσουν το ρόστερ κάνοντας τον Πανναξιακό για ακόμα μία χρονιά ακαταμάχητο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares