Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 23:35

Τόμισλαβ Ντόκιτς «ήταν γραφτό να έρθω στο Φοίνικα Σύρου»…

NTOKITS

Στο παρελθόν βρέθηκε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και το φετινό καλοκαίρι ο Τόμισλαβ Ντόκιτς απασχόλησε αρκετούς συλλόγους της Volleyleague, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μιλώντας στο www.volleyleague.gr «ήταν γραφτό να έρθω στο Φοίνικα Σύρου, που φορά και τα αγαπημένα μου ερυθρόλευκα, από την εποχή που αγωνιζόμουν στον Ερυθρό Αστέρα».


NTOKITS_2Γεννημένος στο Βελιγράδι στις 27 Φεβρουαρίου 1985, ο Τόμα ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στις ακαδημίες του Αστέρα φτάνοντας να είναι ο αρχηγός της ιστορικής ομάδας, για να ακολουθήσει πέρσι η συμμετοχή του στην Ιταλική Α2 με την φανέλα της Μπασάνο και το φετινό καλοκαίρι η μεταγραφή του στον Φοίνικα Σύρου.
«Είναι η πρώτη μου φορά που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και προσωπικά το θεωρώ μεγάλη τιμή, αφού έχω σε μεγάλη εκτίμηση τόσο το ελληνικό βόλεϊ όσο και τον ελληνικό λαό τον οποίο αγαπώ από παλιά. Οι δεσμοί που ενώνουν τις χώρες μας είναι γνωστοί και πραγματικά ανυπομονώ να περάσουν οι ημέρες για να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω προπονήσεις», είπε ο 26άχρονος άσος ο οποίος πλέον δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Σερβίας και περιμένει να τακτοποιήσει κάποια διαδικαστικά θέματα για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νεόφυτου.
Όσον αφορά για τη νέα του ομάδα, αποκάλυψε ότι πήρε εξαιρετικές συστάσεις και η απόφαση του ήταν αρκετά εύκολη, δείχνοντας παράλληλα αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του Φοίνικα.
«Άκουσα πολλά καλά λόγια για τον Φοίνικα, την οργάνωση που έχει η ομάδα παρόλο που είναι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, ενώ για μένα ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πασαδόρος θα είναι ο Βασίλης Κουρνέτας την αξία του οποίου γνωρίζω. Ως διαγώνιος εξαρτώμαι σε μεγάλο βαθμό από τον πασαδόρο και η δική του παρουσία ήταν ένα ακόμη σημείο που με έπεισε για να αποδεχθώ την πρόταση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για τους στόχους δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα, αφού θα πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση και τον προπονητή, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μας, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα κάνει πολλές εκπλήξεις».
Όπως προαναφέραμε ο έμπειρος διαγώνιος μίλησε με αρκετούς συμπατριώτες του αναζητώντας πληροφορίες για τον Φοίνικα, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στην συμβολή του Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς.
«Η δική του παρουσία στην ομάδα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα, να μάθω πιο γρήγορα τη γλώσσα και την κουλτούρα. Ξέρω βέβαια ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάσταση στην Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι γρήγορα οι συνθήκες θα επανέλθουν στα παλιά καλά επίπεδα».

Πηγή: http://www.volleyleague.gr/

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares