Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 15:35

Νέο... χτύπημα με Λάβδα ο Πανναξιακός

Ακόμη μια μεταγραφική ανακοίνωσε το τμήμα βόλλεϊ του Πανναξιακού αφού ήρθε σε συμφωνία με την Ευανθία Λάβδα που είναι πασαδόρος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την 21χρονη:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ευανθία Λάβδα, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 21χρονη αθλήτρια ύψους 177εκ αγωνίζεται στη θέση της Πασαδόρου και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ευανθία Λάβδα στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ευανθία Λάβδα στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με την ομάδα του Πανναξιακού, θα είναι ωραία εμπειρία και πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα γιατί είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μου κ. Κωστακόπουλο για την εμπιστοσύνη του και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα της Νάξου μπροστά στο πολύ θερμό κοινό της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares