Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 12:36

Επέστρεψε η Κακουράτου στον Πανναξιακό

Για τέταρτη φορά θα αγωνιστεί στον Πανναξιακό η Ξένια Κακουράτου αφού το τμήμα του βόλλει της ομάδας ανακοίνωσε την επιστροφή της αθλήτριας στο σύλλογο.

Αναλυτικά, το κειμενο:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την επιστροφή της Ξένιας Κακουράτου στη Νάξο και στο σύλλογό μας. Η Ξένια Κακουράτου θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 25χρονη έμπειρη αθλήτρια ύψους 158εκ αγωνίζεται στη θέση του Λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ξένια Κακουράτου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ξένια Κακουράτου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι ξανά στην Νάξο και στον Πανναξιακό. Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Νάξου και έχω συνδυάσει αυτή την ομάδα μόνο με επιτυχίες. Εύχομαι και φέτος να έχουμε τις ανάλογες επιτυχίες, να έχουμε υγεία και μία καλή σεζόν για όλους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο νησί και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Πανναξιακού που στηρίζει την ομάδα και τις αθλήτριες με τρόπο μοναδικό».

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares