Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 23:30

«Η Ίος αγαπάει τον αθλητισμό. Μακάρι να γίνει θεσμός το Ios Island Open»

Η Βάσω Πετρίδου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για το πώς η Ίος έχει αγκαλιάσει τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια αλλά και για το μεγάλο τουρνουά Beach Volley το οποίο θα διεξαχθεί στις 13-14-15 Ιουλίου.

Για την αγάπη της για τον αθλητισμό και την Ίο μίλησε η Βάσω Πετρίδου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6. Στην εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη, η εμπνεύστρια της ιδέας του «Ios Island Open» αναφέρθηκε στο μεγάλο τουρνουά Beach Volley το οποίο θα διεξαχθεί στο νησί στις 13-14-15 Ιουλίου. 

Αναλυτικά: 

«Αγαπώ πολύ τον αθλητισμό αλλά και την Ίο. Η Ίος είναι το νησί των νιάτων και ο αθλητισμός πηγαίνει μαζί με τα νιάτα. Το νησί έχει “την πρώτη ύλη” για το beach volley με παραλίες ενός χιλιομέτρου και είναι πραγματικά το spot του καλοκαιριού. Είναι μια καλή αρχή να δοκιμάσουμε να εδραιώσουμε το νησί ως έναν αθλητικό προορισμό. 

Η Ίος αγαπάει τον αθλητισμό. Φέτος για όγδοη χρονιά διοργανώνουμε ένα Basketball Camp για τα παιδιά, κάναμε για πρώτη φορά Camp ποδοσφαίρου με επαγγελματίες προπονητές και αθλητές, το νησί οργανώνει επίσης για τρίτη σερί χρονιά και ημιμαραθώνιο και όπως καταλαβαίνετε ο αθλητισμός έχει μπει στο μυαλό του κόσμου και περιμένει με μεγάλη χαρά να ζήσει αυτή τη γιορτή. Ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, που με βοηθάει στην διοργάνωση του Ιos Island Open, μου δίνει πολύ καλά feedback αφού θα έρθει κόσμος και πολλοί αθλητές. 

Αυτά τα event είναι καλό να γίνονται στις αρχές της τουριστικής περιόδου ώστε να βοηθούν και στην επιμήκυνσή της. Τα δεδομένα ωστόσο είναι δύσκολα. Λίγο οι εξετάσεις των παιδιών και οι δυσκολίες με τα δρομολόγια δεν βοηθούν την κατάσταση. Όνειρό μου είναι η διοργάνωση τέτοιων event να γίνεται στις αρχές και στο τέλος της τουριστικής περιόδου». 

Για τα αθλητικά event τα οποία έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στο νησί:«Είναι συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά να αγκαλιάζουν τέτοιες διοργανώσεις. Στο περσινό 3on3 ήρθαν παιδιά από άλλα νησιά και τώρα το περιμένουν πώς και πώς. Τα παιδιά το περιμένουν με μεγάλη χαρά και το έχουν μεγάλη ανάγκη. Ελπίζω κάποτε να βλέπουμε τις παραλίες μας γεμάτες με αθλητές και τα γήπεδα γεμάτα με παιδιά»

Για την καθιέρωση του Ios Island Open και για τα επόμενα χρόνια:«Προσπαθώ να κάνουμε ένα μικρό βήμα τη φορά. Πρέπει να δίνουμε στον κόσμο όραμα αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται μικρά βήματα για να φτάσουμε σε μεγάλα πράγματα. Το beach volley εκφράζει τον τρόπο που κάνουμε διακοπές στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή ψάχνουμε να δούμε το ποιο άθλημα θα ταιριάξει καλύτερα στα χαρακτηριστικά του νησιού. Τετάρτη και Πέμπτη θα κάνουμε διαφορετικά πρωταθλήματα για τα παιδιά του νησιού αλλά και για παίκτες που είναι σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο αθλητικός σύλλογος Ίου έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια. Το φετινό τουρνουά αποτελεί επιβράβευση για όλα τα παιδιά που παλεύουν για τον αθλητισμό ολόκληρο τον χρόνο».

Πηγή: sport-fm.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares