Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 10:17

«Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν χρειάζονται φίλους και οπαδούς»

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανναξιανός ΑΟΝ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον πατέρα της αθλήτριας του ΑΟ Θήρας, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από την αντιπαλότητα, αυτό που προέχει είναι η ανθρωπιά.

Αναλυτικά, το κείμενο

''Το βόλεϊ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι συνώνυμα της ανθρωπιάς και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Πέρα από κάθε αντιπαλότητα, πέρα από κάθε συναγωνισμό εντός των τεσσάρων γραμμών που ορίζουν τον αγωνιστικό χώρο, προέχει η ανθρωπιά .

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν χρειάζονται φίλους, δεν χρειάζονται οπαδούς.

Συναισθήματα δυνατά εκφράζονται όταν μαθαίνουμε ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν το κυριότερο αγαθό για να μπορέσουν να στηρίξουν την οικογένεια τους.

Πως μπορείς να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις ότι κάποιος συνάνθρωπος σου δεν έχει το κυριότερο… την ΥΓΕΙΑ του!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ

«Ας δείξουμε για ακόμη μια φορά ότι εμείς οι Σαντορίνιοι μπορούμε να γίνουμε μια οικογένεια και να δείξουμε την αγάπη μας στον συνάνθρωπο μας !!!

Στη ζωή μας πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε.Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζουμε κάτω.Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη κ χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου.Ένα δικό μας παιδί από τις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας χρειάζεται βοήθεια.Σαν μεγάλη οικογένεια που είμαστε είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να στηρίξουμε την οικογένεια τώρα που το έχει ανάγκη,γιατί η οικογένεια και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.

Πρόκειται για τον πατέρα της μικρής μας φίλης.Ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη εδώ και αρκετά χρόνια και πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, και αναγκάζεται πλέον λόγω της θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει να διαμένει με την οικογένειά του στην Πρωτεύουσα.

Επιπλέον, η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν του επιτρέπει να εργαστεί. Η σύζυγός του, επίσης δεν μπορεί να εργαστεί, καθώς πρέπει να φροντίζει τον ίδιο και την δυο ετών κόρη τους. Η οικογένεια χρειάζεται χρήματα αφενός για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές της υποχρεώσεις, αφετέρου για να μπορέσει να καλύψει έξοδα για τη νοσηλεία του».

Παρακάτω είναι ο αριθμός λογαριασμού στο όνομα της συζύγου για να βοηθήσουμε την οικογένεια.Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τράπεζα EUROBANK

Όνομα δικαιούχου: Πουρλίδαλη Αθανασία

Αριθμός λογαρισμού: 0026-0407-34-0100226936
IBAN: GR 4402604070000340100226936

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares