Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 14:16

Στη Pre League με τη φανέλα του Αιγάλεω η Βασιλική Κοκμοτού

Με την φανέλα του Αιγάλεω στη Pre league θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν η αρχηγός του ΑΣΕ Νεωρίου Νικολέτα Κοκμοτού.

Η Συριανή αθλήτρια μετακομίζει στην Αθήνα λόγω σπουδών και παράλληλα θα συνεχίσει την βολεϊκή της καριέρα σε μία ομάδα με πολλές βλέψεις για το άμεσο μέλλον.

Η 18χρονη ανήκει στο σωματείο της Σύρου την τελευταία δεκαετία, κερδίζοντας αρκετούς τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

37968329_2067842596582239_3248221007902670848_n.jpg

Ο ΑΣΕ Νεωρίου χαιρέτησε την παίκτρια με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή της αρχηγού των ομάδων νεανίδων και γυναικών Νικολέτας Κοκμοτού στον Α.Ο Αιγάλεω που αγωνίζεται στην Pre league και το 2017-2018 έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1.

Η ομάδα νεανίδων μας βρέθηκε αντιμέτωπη με το Α.Ο Αιγάλεω στο Top 16 του πανελλήνιου πρωταθλήματος, όπου το Α.Ο Αιγάλεω έφτασε για μια ακόμη χρόνια στο Final 4. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Α.Ο Αιγάλεω κ. Βλάχο, την έφορο κ. Βλάχου και την προπονήτρια κ. Αντωνιάδου για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και την εξαιρετική επικοινωνία καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεταγραφής.

Νικολέτα μας, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλήτριες σου είμαστε περήφανοι για εσένα και σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς, καλή αρχή στις σπουδές σου και… εις το επανιδείν!

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω:

Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται με νέες και ταλαντούχες αθλήτριες.

Ο ΑΟ Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ακραία Νικολέτα Κοκμοτού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον προπονητή Christos Skretas της ΑΣΕ Νεωρίου για την άψογη συνεργασία για την μετακίνηση της Νικολέτας και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της αθλήτριας που μας εμπιστεύτηκαν το παιδί τους.

Νικολέτα καλώς ήρθες στο CITY.

Να έχεις μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμους.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares