Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 12:08

Με επαγγελματισμό και πολύ όρεξη!!!

proponhsh_volley_2

Εντατικά και αδιάκοπα συνεχίζετε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ στη Νάξο. Το ΔΑΚ Νάξου, όπου προπονείτε ο Πανναξιακός ΑΟΝ, γίνεται καθημερινά «ναός» μάθησης του επαγγελματικού βόλεϊ, με «μέντορες» τους Τουρσούγκα-Δερμάτη  που ήδη έχουν «κερδίσει» τις καρδιές όλων όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Το τεχνικό team του Πανναξιακού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο… ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να χειριστεί και να «χτίσει» αυτή την ομάδα, πράγμα πάνω στο οποίο δουλεύει καθημερινά, έχοντας  παράλληλα κερδίσει αναμφισβήτητα τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη παιχτριών και διοίκησης της Ναξιώτικης ομάδας.

proponhsh_volley

Χαρακτηριστική εικόνα  πριν την έναρξη της  χθεσινής προπόνησης η υποδοχή των παιχτριών από τους προπονητές  και η συζήτηση με την κάθε μια ξεχωριστά και έπειτα; «ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ», πράγμα που έδειχναν να απολαμβάνουν όλοι τους.

Στις εξέδρες του κλειστού Γυμναστηρίου της Νάξου καθημερινά βρίσκεται αρκετός κόσμος, που περνάει την ώρα του παρακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας που τείνει να γίνει η αγαπημένη του Νησιού. Μέσα σε αυτούς και μέλη της «φιλόδοξης» διοίκησης όπου παρακολουθούν με καμάρι την ομάδα που τόσο αγαπούν.

Εύκολα διακρίνει κάποιος, που θα παρακολουθήσει την ομάδα, ότι το «μίγμα» του ταλέντου που ήδη διέθεταν οι Ναξιώτισσες σε συνδυασμό με τα «αστέρια» που απέκτησε η ομάδα σίγουρα είναι σε καλό δρόμο και το σύνολο αυτό θα αποτελέσει ένα από τα φαβορί ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Η παρακαταθήκη της ομάδας πάντως βρίσκετε στις ακαδημίες στις οποίες μετά από συζητήσεις με το Δ.Σ διαπιστώσαμε ότι θα πέσει ιδιαίτερο βάρος.

proponhsh_volley_1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares