Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 12:25

Φοίνικας: Εργομετρικά και ενσωμάτωση Βελούδη και Ταυρή

Με τα εργομετρικά συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Φοίνικα Σύρου. Ο κ. Θανάσης Τσούκος όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει αυτό το κομβικό κομμάτι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να… τεστάρει τους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου με την έλευση και των ξένων  αθλητικών από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσει και επίσημα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η σημερινή (18:00) προπόνηση είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά όλα μας τα νέα αστέρια.

Ο Κωνασταντίνος Ταυρής αλλά και ο Σπύρος Βελούδης θα βρίσκονται την αγωνιστική περίοδο 2018-19, κοντά μας. Έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας δύο «συριανών» αθλητών. Ο λόγος για τον Λίμπερο Σπύρο Βελούδη ο οποίος γεννήθηκε στις 16/01/1997 και έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την ομάδα μας όσο και από το Νεώριο. Ενώ έχει αγωνισθεί και έχει αποκτήσει εμπειρίες από τον Πανερθυραϊκό, την Κηφισιά και τον Απόλλων Σμύρνης. Ο επίσης στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 θα είναι και ο Κωνσταντίνος Ταυρής που αγωνίζεται ως αρκαίος. Ο αθλητές που έχει παίξει σε ομάδας της Σύρου (ΑΣΕ Νεωρίου και Μέγα Αλέξανδρος), έχει περάσει από ομάδα της Volley League, μιας και ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή Χαλκίδας. Από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε δύο αθλητές που γνωρίζουν πάρα πολλά για την ομάδα και την ιστορία της και ταυτόχρονα να τους ευχηθούμε να έχουν μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares