Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 10:31

Η «Aloe Vera Naxos» στο πλάι του Πανναξιακού [pics]

Η «Aloe Vera Naxos» με το προϊόν της «ALOVEN» βρίσκεται κοντά στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Η Aloe Vera Naxos ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο.

Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Αποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης.

Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νέου χορηγού της ομάδας, ενημερώθηκαν για τον τρόπο παρασκευής του «ALOVEN» και φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τον κ. Γιώργο Γκούφα έναν εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας.

«Ο Πανναξιακός ευχαριστεί την «Aloe Vera Naxos» για την ευγενική προσφορά της στις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας αλλά και για την γενικότερη στήριξη που παρέχει στο σωματείο μας».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στην «Aloe Vera Naxos»

IMG_1378.jpg

IMG_1454.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares