Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 16:30

Δηλώσεις Παικτών Α1 VolleyLeague

kouroupis_foinikas 

Βίκτωρας Κουρούπης (Φοίνικας Σύρου): «Υπάρχει μια δύσκολη συγκυρία που ζούμε σήμερα. Ο αθλητισμός και το βόλεϊ μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον δικό μας κόσμο που αγαπάμε πάρα πολύ.

Όλοι θα πρέπει να προστατεύσουμε αυτό τον χώρο και να τον κάνουμε ένα καταφύγιο για όλους. Είναι μια χρονιά που δεν χωράνε αντιπαραθέσεις. Όλοι να συνεργαστούμε με αγάπη και να δώσουμε στο βόλεϊ την ώθηση που του αξίζει».

Θοδωρής Παπαδημητρίου (Απόλλων Καλαμαριάς): «Πολύ χαρούμενος που η Καλαμαριά θα είναι και φέτος στην Α1, ειδικά όταν το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα από την διάλυση. Εύχομαι υγεία και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης): «Θα είναι ένα πρωτάθλημα ευκαιριών και όσο το προσέξουμε και το αγαπάμε, πιο ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Κώστας Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς): «Υγεία και μια καλή χρονιά που θα είναι ιδιαίτερη. Θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα θετικά και θα πάνε όλα καλά στο τέλος. Έχουμε φτιάξει έναν καλό κορμό, δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο. Χαίρομαι που δεν θα πάρει παράταση στην έναρξή της».

Θάνος Μαρούλης (ΓΣ Λαμία): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλους. Βασικό συστατικό ο σεβασμός και η συνεργασία για το καλό του βόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα μου με χαμηλούς τόνους».

Θάνος Τερζής (Άρης Μαρμούρης ΑΕ): «Υγεία σε όλους και κυρίως στους αθλητές. “Βομβαρδιζόμαστε” κάθε μέρα με απαισιόδοξες ειδήσεις. Εμείς πρέπει να δούμε αισιόδοξα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά και με ομαδική δουλειά δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Δουλειά από όλους για μια κομβική χρονιά. Για τον Άρη, ευχαριστώ τον κύριο Μαρμούρη. Είναι σημαντικό και μακάρι όλες οι ομάδες να έχουν χορηγό».

Γιάννης Μαντέκας (ΕΑ Πατρών): «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί. Υγεία και υπομονή σε παίκτες και παράγοντες που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα τα βγάλουν σε πέρας».

Βασίλης Πλίκας (ΠΑΟΚ): «Καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους παράγοντες του αθλήματος. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα μου είχε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι και θα παλέψουμε για κάτι αντίστοιχο φέτος».

Σάκης Ψάρρας (Παναθηναϊκός): «Σκεφτόμουν να πω άλλα πράγματα, αλλά συγκινήθηκα γιατί ο αθλητισμός είναι συναίσθημα. Με κάνει αισιόδοξο γιατί δεν έχουμε χάσει την ψυχή μας. Ναι υπάρχουν προβλήματα, αλλά η καρδιά και η ψυχή λένε άλλα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε έχουμε κερδίσει πολλά από το άθλημα και ήρθε η ώρα να βάλουμε πλάτη και να δώσουμε εμείς στο άθλημα.

Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι δύσκολα. Όλο το καλοκαίρι δεν είχε διοίκηση και μετά απέκτησε μία από το Πρωτοδικείο. Κάθε χρόνο λέμε για τίτλους, αλλά φέτος δεν γίνεται να το πούμε. Στόχος είναι η επιβίωση, η οικονομική επιβίωση, αν τα καταφέρουμε θα είναι ότι καλύτερο. Δεύτερος είναι η ανανέωση. Αν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε δύο με τρία καινούργια παιδιά, θα είναι τεράστια επιτυχία».

Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής): «Καλή χρονιά και υγεία και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να είμαστε ενωμένοι για να τα καταφέρουμε. Σήμερα κάναμε μια καινούργια αρχή και όλοι μιλήσαμε με αγάπη για το βόλεϊ και όταν αγαπάς κάτι, βγαίνεις κερδισμένος. Ο στόχος είναι η διεκδίκηση της κορυφής και τίποτα λιγότερο».

Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός): «Υγεία σε όλους. Οι δύσκολες μέρες και η οικονομική κρίση που περνάμε μπορεί να μας κάνει να δούμε θετικά πράγματα. Να βγουν νέα ταλέντα και να αναπτυχθεί το βόλεϊ. Αυτή η κρίση θα μας κάνει πιο επαγγελματίες για να κοιτάξουμε το εξωτερικό. Στην ομάδα μου γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και τη διοίκηση. Υπάρχει εξυγίανση και επενδύει στις ακαδημίες. Όλα τα παιδιά είναι από 17 έως 22, εκτός από εμένα και τον Λιβαθηνό. Για στόχους, εμείς και ο Ηρακλής στον τελικό».

Σταύρος Κατσανεβάκης (Παμβοχαϊκός): «Ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα είμαι σίγουρος πως θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό γιατί ο χώρος πλαισιώνεται από ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα και μπορούμε να νικήσουμε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Οι περισσότεροι το έχουμε ξεκινήσει ως χόμπι και επειδή το αγαπάμε θα γίνει καλό πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares