Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 10:17

Σήμερα στις 19:00 το φιλικό του Πανναξιακού ΑΟΝ με το Μαρκόπουλο

Ο Πανναξιακός όπως και όλες οι ομάδες της Volleyleague γυναικών πλησιάζει στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης ενόψει της πρώτης αγωνιστικής για τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο σειράς φιλικών αγώνων που προγραμμάτισε η διοίκηση του Πανναξιακού σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή κ. Κωστακόπουλο, η ομάδα της Νάξου θα αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Μαρκόπουλου το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Περιστεράκης».

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη «κοντραριστεί» μία φορά στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν ο Πανναξιακός κέρδισε την τοπική ομάδα στο Μαρκόπουλο με 3-0 σετ.

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν βρει τα πατήματα και την συνοχή που χρειάζονται με το Μαρκόπουλο να έχει ενισχυθεί με την προσθήκη μίας ξένης αθλήτριας και σίγουρα η αναμέτρηση του Σαββάτου θα βοηθήσει τους δύο προπονητές των ομάδων τα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Η διοίκηση του Πανναξιακού προσκαλεί τους φίλαθλους του νησιού να έρθουν το Σάββατο 20/10 στις 19:00 στο γήπεδο και να στηρίξουν τις αθλήτριες της ομάδας στην τελευταία φιλική αναμέτρηση της σεζόν. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares