Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 07:51

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

agiasmos-2011

Την Κυριακή 2/10 το πρωί, τελέσθηκε αγιασμός στα γραφεία του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και παράλληλα, παρουσιάστηκε η εμφάνιση της ομάδας βόλεϊ που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, στην κατηγορία των Ανδρών.

Πρόκειται για ένα νέο αθλητικό σωματείο, που ιδρύθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου με την επωνυμία Σ.Β.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» και με πρωτοβουλία μιας ομάδας φίλων του βόλεϊ.

emfanisi-mega-alexandrou

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ράνια Πανταζή ευχήθηκε στον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αντώνης Στεφάνου, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα δείξει τον καλύτερό της εαυτό, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε στις αρχές Σεπτέμβρη, ενώ το πρωτάθλημα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα ξεκινήσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΕ: Στις φωτογραφίες είναι η εμφάνιση της ομάδας και μια φωτογραφία της εκδήλωσης με την πρόεδρο Ράνια Πανταζή, τον προπονητή Αντώνη Στεφάνου και τον π. Κων/νο Κοντό που τέλεσε τον αγιασμό.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares