Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:15

Στην Κύπρο για την πρόκριση ο Α.Ο. Θήρας

Ο Α.Ο. Θήρας αφήνει πίσω το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανναξιακό και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στη ρεβάνς με την Α.Ε.Λεμεσού στην Κύπρο.

neasantorinis.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Σαντορίνης είχε επικρατήσει με 3-0 σετ, κατακτώντας την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της και πλέον χρειάζεται μόλις δυο σετ στον επαναληπτικό της Τετάρτης, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει στις 09:30 το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα και από εκεί με τη μεσημεριανή πτήση για Λάρνακα.
Η προετοιμασία για το ματς θα ολοκληρωθεί επί Κυπριακού εδάφους, καθώς έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 και την μέρα του αγώνα στις 11 το πρωί.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Το παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε. Λεμεσού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη 14/11 στις 20:00, στο χωρητικότητας 2500 θέσεων κλειστό γυμναστήριο ¨Νίκος Σολομωνίδης¨, το επονομαζόμενο και ως "κλουβί" από τους φίλους της Α.Ε.Λ.!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος


Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Γκρέγκορ Νόβακ από τη Σλοβενία και Νικολά Μιτσέφσκι από τα Σκόπια.

Στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το παρών και πολλοί φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν από τη Σαντορίνη με σκοπό να στηρίξουν τις αθλήτριες του Μπράνκο Γκάιτς στην προσπάθεια τους για την πολυπόθητη πρόκριση.


Αντώνης Κοραής

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares