Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 15:43

Και τώρα...πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Θήρας

Μετά την πρόκριση στους ¨32¨του Τσάλεντζ Καπ, ο Α.Ο. Θήρας στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από το ματς με τον Αίαντα Ευόσμου θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αντώνης Κοραής: neasantorinis.gr
Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών απέναντι στον Αίαντα, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης το Σάββατο 17/11 στις 19:00.
 
Μετά από 3 αγωνιστικές ο Α.Ο. Θήρας έχει 6 βαθμούς από τις καθαρές νίκες του απέναντι σε Μακεδόνες Αξιού και Άρη, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης 3, καθώς έχει πάρει πόντους και στις δυο αναμετρήσεις που έχει δώσει εκτός έδρας απέναντι σε Ηλιούπολη και Άρη.
 
Σημαντική παράμετρος για τον αγώνα του Σαββάτου είναι και ο παράγοντας κούραση, καθώς οι αθλήτριες του Μπράνκο Γκάιτς θα δώσουν τον πέμπτο τους αγώνα σε διάστημα δύο εβδομάδων!
 
Η παρουσία των φιλάθλων του νησιού κρίνεται επιβεβλημένη ώστε να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από του τρεις βαθμούς.
 
Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς του Σαββάτου, θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα neasantorinis.gr
 
Η κ. Μουλά με την κ. Λιδωρικιώτη έχουν οριστεί να διευθύνουν τον αγώνα, ενώ επόπτες θα είναι οι κ.κ. Δρόσος και Χατζηδούκας.
 
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague έχουμε το Σάββατο Πανναξιακός - Ηλυσιακός στις 18:00, Μακεδόνες - Μαρκόπουλο και Κόρινθος – Ηλιούπολη στις 19:00 και Πορφύρας – Άρης στις 20:00. Το παιχνίδι Θέτιδα Βούλας – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:00.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares