Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 11:02

Πανναξιακός ΑΟΝ: Στόχος η νίκη και η παραμονή στην κορυφή

Ο Πανναξιακός παρά την απώλεια του σετ στο Μαρκόπουλο παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία της volley league γυναικών και απόψε στις 18:00 στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου θα επιδιώξει ακόμα μία νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη ώστε να διευρύνει το σερί του και να παραμείνει στην κορυφή.

Η ομάδα της Νάξου είναι η μοναδική της κατηγορίας που έχει το απόλυτο στις νίκες και στην συγκομιδή βαθμών κάτι που αποτελεί και ρεκόρ του συλλόγου στα έξι χρόνια που πρωταγωνιστεί στην υψηλότερη εθνική κατηγορία.

Για την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου το ζητούμενο είναι μία καθαρή νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς θα της δώσει και… ψυχολογία ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική στο «Μελίνα Μερκούρη» όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον περσινό νταμπλούχο και κυπελλούχο Ευρώπης, Ολυμπιακό.

Για την Ηλιούπολη που έρχεται στις Κυκλάδες με μια παλιά γνώριμη του Πανναξιακού, τη Μόνικα Πότοκαρ, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και αναζητά να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Νάξο και να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ με αφίσες και ραδιοφωνικά σποτ ζητά από τους φίλους του αθλητισμού στο νησί της Νάξου να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Περιστεράκης» καθώς ο κόσμος της ομάδας αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη κάνοντας το ΔΑΚ Νάξου μία από τις πιο δυνατές έδρες.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο κόντρα σε μια εξίσου φορμαρισμένη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με μία καθαρή θα είναι ιδανικό πριν πάμε στον Ολυμπιακό, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα κορίτσια δουλεύουν πολύ καλά και με μεγάλη όρεξη».

Γιάννης Παγανέλης (ΓΣ Ηλιούπολης): «Ο Πανναξιακός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει δώσει και με την βαθμολογία, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη κατηγορία. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

46473311_715130215552895_6270955962182402048_n-1.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares