Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 16:39

Live Stream Θέτιδα Βούλας - Πανναξιακός ΑΟΝ

Μετά από μία αρκετά μεγάλη αγωνιστική απραξία στη volley league γυναικών λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός ΑΟΝ επανέρχεται στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας την Θέτιδα Βούλας.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αγωνιστούν την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 19:00.

Παρακολουθήστε τον αγώνα

Ο Πανναξιακός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της 6χρονης ιστορίας του στην Α1 γυναικών έχοντας στο ενεργητικό του 9 νίκες σε 10 αγώνες πραγματοποιώντας και ρεκόρ 6 σερί  νικών σε ισάριθμους αγώνες ενώ στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Για την ομάδα της Νάξου δεν υπάρχουν απουσίες και μοναδικός στόχος της στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με την Θέτιδα είναι η νίκη που θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει από τη Νάξο την Κυριακή το πρωί ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 14/1 στις 19:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από το sportshero

O προπονητής του Πανναξιακού κ. Κωστακόπουλος στις δηλώσεις του στο volleyball.gr τόνισε: ««Ευχόμαστε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο όπως ολοκληρώθηκε για εμάς το 2018. Φυσικά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε ακόμα καλύτερα τον δεύτερο γύρο που είναι μπροστά μας. Η Θέτιδα είναι πολύ καλή ομάδα και ο αγώνας θα είναι ντέρμπι. Όποιος έχει τη μεγαλύτερη διάθεση για νίκη θα πάρει και τους βαθμούς».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares