Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 00:52

Πλήρης ο Πανναξιακός απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Πανναξιακός και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου υποδέχονται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής τον Ολυμπιακό το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00 στο κλειστό της Νάξου.

Τα κορίτσια του Νίκου Κωστακόπουλου μετρούν 14 νίκες σε 17 αγώνες έχοντας διατηρήσει αήττητη την έδρα τους, ενώ παράλληλα έχουν την καλύτερη υποδοχή του πρωταθλήματος με 57%, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Νάξου που δεν έχει προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών και δείχνει να επανέρχεται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Για τον φιλοξενούμενο, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο νησί την Παρασκευή το μεσημέρι και προπονήθηκε στο ΔΑΚ Νάξου το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχοντας εκτός αποστολής την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου λόγω ίωσης παραχωρώντας την θέση της  στην 13χρονη ταλαντούχα Θοδώρα Φουμάκη.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου, όμως θα το παλέψουμε το παιχνίδι. Για εμάς ξεκινάει μία σειρά αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά έχουμε κάνει καλή προετοιμασία του παιχνιδιού και πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε καλά όπως κάνουμε μέχρι στιγμής».

Διαιτητές: Βουδούρης, Πικραμένος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσιάρας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares