Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 18:02

Με επιτυχία το Τουρνουά "Σπάσε τη βία" με νικήτρια την ομάδα της Ίου [vid+pics]

Τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης η γυναίκα ταλαιπωρείται και συχνά γίνεται θύμα κακοποίησης.

Παρ' όλα αυτά, οι σύλλογοι γυναικών που όσο περνούν τα χρόνια πληθαίνουν, παραμένουν ενωμένοι προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε μορφή βίας και κακοποίησης, έχοντας ως απώτερο στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τους συλλόγους γυναικών Πάρου-Νάουσας, Μάρπησσας και Αντιπάρου, αλλά και ο σύλλογος γυναικών Αρηΐς που σε συνεργασία με τον ΑΣ Ίου, διοργάνωσαν το τουρνουά «Σπάσε τη βία».

Με αφορμή το συνέδριο γυναικών που έγινε στη Σέριφο, και με δεδομένο ότι ο αθλητισμός ενώνει, αποφασίστηκε να διοργανωθεί γυναικείο Τουρνουά βόλεϊ όπου συμμετείχαν οι ομάδες «Πρόδρομος», «Αίολος Αντιπάρου» και ΑΣ Ίου.

Νικήτρια ήταν η ομάδα της Ίου όπου επικράτησε στο πρώτο ματς του Αίολου με 0-2 σετ, και στο δεύτερο παιχνίδι του Πρόδρομου με 2-1.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Αίολος Αντιπάρου που νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι του Τουρνουά με 2-0 τον Πρόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις αθλήτριες και στα τεχνικά επιτελεία απονεμήθηκαν μετάλλια ως αναμνηστικά, ενώ στα θετικά θα πρέπει να συμπεριληφθεί η θερμά υποδοχή και ανταπόκριση του κόσμου αλλά και η παρουσία των φιλάθλων του ΑΣ Ίου που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο νησί της Πάρου.

Πρώτη η… σταχτοπούτα Ίος

Όσον αφορά την ομάδα της Ίου θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά που συμμετέχει σε Τουρνουά -αν και η μορφή του ήταν άτυπη- κατέκτησε την 1η θέση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η δουλειά που γίνεται από τον κόουτς, Κώστα Καραμπίκα το διοικητικό συμβούλιο και τις νεαρές αθλήτριες μόνο τυχαία δεν είναι.

Από τη στιγμή μάλιστα που θα γίνει και το κλειστό γήπεδο στην Ίο, τότε η ομάδα θα έχει καλύτερες προδιαγραφές ώστε να ανεβάσει το επίπεδο της και θα δώσει τη δυνατότητα να γίνονται καθημερινές προπονήσεις και όχι όποτε το επιτάσσουν οι καιρικές συνθήκες.

Το φωτορεπορτάζ από το Τουρνουά

Το βίντεο από τη διοργάνωση όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares