Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 12:38

Κατεβαίνουν με τη στήριξη χορηγών…

SINANTISH_VOLLEY

Σε αναζήτηση χορηγών βρίσκονται οι βολεϊμπολίστριες του ΑΜΣ Φιλωτίου μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής συζήτησης, που είχαν με τους γονείς των αθλητριών και το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Στη χθεσινή συνάντηση, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κύριος Γιώργος Βασιλάκης κατέθεσε την βούληση του Δ.Σ να κρατήσει «ζωντανά» όλα τα τμήματα ΄΄Βόλεϊ΄΄ του Συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα όμως ότι πρωταρχικός στόχος είναι η οικονομική στήριξη των ποδοσφαιρικών τμημάτων, τα οποία θεωρεί και τη «βιτρίνα» του ΑΜΣ φιλωτίου.

Έτσι μετά από τις εύστοχες παρεμβάσεις τον γονέων αλλά και των πιο έμπειρων παιχτριών της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου στην χθεσινή συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

 

1.      Η Διοίκηση αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα για την πληρωμή της προπονήτριας, αλλά και των έξοδα διαιτησίας στα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων Γυναικών και Κορασίδων .

2.      Η σύσταση επιτροπής, που θα αποτελείτε από τους, Σοφία Βασιλάκη και Βασίλη Τσακωνιάτη  και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της Διοίκησης και των τμημάτων βόλεϊ.

3.      Ανάληψη πρωτοβουλίας από παίχτριες και γονείς για την ΄΄εισροή΄΄ χρημάτων στα ταμεία του Συλλόγου, που θα προέλθουν από χορηγίες αλλά και διάφορες εκδηλώσεις και θα διατεθούν αποκλειστικά για τα έξοδα μετακινήσεων και αγοράς υλικού εξοπλισμού  των τμημάτων βόλεϊ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares