Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:59

Δείπνο στα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ από τον Δημήτρη Λιανό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και πιο συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα του συλλόγου ήταν προσκεκλημένοι σε δείπνο από τον αντιδήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό.

Ο κ. Λιανός ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «GROTTA HOTEL» ένας εκ των χορηγών του Πανναξιακού ΑΟΝ λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής της γυναικείας ομάδας για το Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας κάλεσε σε δείπνο της αθλήτριες για να τις συγχαρεί για τις επιτυχίες τους και να τους ευχηθεί ενόψει των υποχρεώσεων τους σε πρωτάθλημα (play-off) και Κύπελλο (final 4) Ελλάδας.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου Αθλήτριες, προπονητές και εκπρόσωποι του ΔΣ του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Dal Professore» στην Παραλία της Χώρας καλεσμένοι του κ. Δημήτρη Λιανού.

Ο αντιδήμαρχος Νάξου αλλά και χορηγός της ομάδας κ. Λιανός, συνεχάρη τις αθλήτριες και τους προπονητές τους για την απόδοσή τους και την πολύ καλή πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν, εκθείασε το διοικητικό συμβούλιο για την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να φέρνει στο νησί μεγάλες και πρωτόγνωρες επιτυχίες, ενώ παράλληλα ευχήθηκε να εκπληρωθούν οι στόχοι και οι προσδοκίες όλων όσων εμπλέκονται με την ομάδα.

«Εύχομαι να είστε υγιείς, να αγαπάτε τον αθλητισμό και να χαίρεστε κάθε παιχνίδι, να συνεχίζετε να είστε παράδειγμα προς μίμηση στις νεαρές αθλήτριες του νησιού μας και να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στην ομάδα, και τέλος να επιστρέψετε από την πόλη των Σερρών με το κύπελλο Ελλάδας» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares