Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 00:30

Ο Πανναξιακός ταξιδεύει στην Σαντορίνη για τα play-off του πρωταθλήματος

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της volley league γυναικών για τον Πανναξιακό μετά την συμμετοχή του στο 5ο Final Four κυπέλλου στην ιστορία του.

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ, πριν προλάβουν να ξεπακετάρουν τις αποσκευές τους από το πολυήμερο ταξίδι στις Σέρρες ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες, αυτή τη φορά για την Σαντορίνη όπου στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των play-off θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα του ΑΟ Θήρας τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα που τις δίνει το πλεονέκτημα έδρας, με τον Πανναξιακό ΑΟΝ να ακολουθεί στην 3η θέση και να φιλοδοξεί να σπάσει την έδρα της Σαντορίνης.

Οι δύο ομάδες στους αγώνες της κανονικής περιόδου μετράνε από μία νίκη στην έδρα τους ενώ η αναμέτρηση στον ημιτελικό του κυπέλλου σε ουδέτερο γήπεδο κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε ένα απολύτως ισορροπημένο παιχνίδι.

Η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ θα αναχωρήσει την Τρίτη το μεσημέρι από την Νάξο, και την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:30 θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΟ Θήρας σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομοσπονδίας.

Η σειρά των αγώνων θα συνεχιστεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:00 στην Νάξο με την σειρά των αγώνων να ολοκληρώνεται στις 2 νίκες.

Εφόσον χρειαστεί, ο Πανναξιακός θα επιστρέψει και πάλι στην Σαντορίνη την Τετάρτη 17 Απριλίου όπου στις 19:30 το απόγευμα οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος και να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακος ΣΦΠ – ΑΣΠ Θέτις.

ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός ΑΟΝ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος,

Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Μουστάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares