Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 01:18

Από τον Πανναξιακό ΑΟΝ στον Ολυμπιακό η Ξένια Κακουράτου

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών είναι αποφασισμένος να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα διοικητικά ώστε να μπει δυναμικά στο χώρο των μεταγραφών για να κλείσει το ρόστερ του, ει δυνατόν άμεσα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει η σχετική προεργασία με αθλήτριες που θέλουν να μείνουν στη Νάξο και μία απ αυτές ήταν και η Ξένια Κακουράτου.

Και λέμε «ήταν» γιατί πολύ απλά, σήμερα το μεσημέρι, η 26χρονη λίμπερο είπε «ναι» στην πρόταση ζωής που της έγινε από τον Ολυμπιακό και αφήνει για 3η φορά τη Νάξο…

Το χαμογελαστό κορίτσι, μπορεί να αγαπάει τη Νάξο, όμως ως παιδί του Κορυδαλλού, δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στον Ολυμπιακό που την κάνει δίδυμο με την Αρετή Κονόμι και για μία ακόμη χρονιά δημιουργεί το καλύτερο δίδυμο λίμπερο στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι η Κακουράτου προέρχεται από ιδανική χρονιά και σίγουρα ήταν περιζήτητη στην αγορά από τη στιγμή που ανέβηκαν και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός.

Αλλά ο Ολυμπιακός έκανε τη κίνηση… Και προχώρησε στην απόκτηση της Κακουράτου (ύψος 1,55, γεννηθείσα το 1993) γιατί όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα fosonline.gr «η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ, καθώς θέλει να ρίξει το βάρος της στις σπουδές της».

Και η Κακουράτου γίνεται η 4η αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ που παίρνει το δρόμο για το «Μελίνα Μερκούρη». Είχαν προηγηθεί οι Μελίνα Εμμανουηλίδου, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα Κατερίνα Ζακχαίου, ενώ ο Πανναξιακός καλείται τώρα να βρει την αντικαταστάτριά της.. Και μόνο εύκολο δεν είναι…

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares