Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 11:23

Τουρνουά αγάπης ''Αλέξανδρος Καρποδίνης'' στη Πάρο

Και εμείς συνεχίζουμε στο δικό μας το όνειρο και στο δικό μας κόσμο....!!! Στα πλαίσια της φιλοξενίας λοιπόν, των παιδιών από την Κιβωτό του Κόσμου, ήδη προετοιμάζουμε εντατικά το πρόγραμμά μας.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει μέσα από αυτό, το καθιερωμένο πλέον "τουρνουά αγάπης". Μόνο που αυτό το τουρνουά, θα έχει πλέον όνομα και θα λέγεται "Τουρνουά αγάπης, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ" με υπόσχεση καθιέρωσης για κάθε καλοκαίρι που θα γίνεται.

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τον Άνθρωπο Αλέκο, ο οποίος μαζί με το γιο του Βαγγέλη, αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή τη δράση από την πρώτη χρονιά.

Θερμές ευχαριστίες προκαταβολικά, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνδιοργάνωση και την πολύτιμη προσφορά της, την Attica Group, τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πάρου για την παραχώρηση της Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, τη Νάντια Ραγκούση για την επιμέλεια και προσφορά της πανέμορφης αφίσας, τις διοικήσεις και τις προπονήτριες των ΑΟ Πάρου και Νηρέα, τον Πρωτέα Πάρου - Αντιπάρου που είναι ο διοργανωτής από την πρώτη χρονιά, καθώς και τους εθελοντές και εθελόντριες που είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και θα τους αναφέρουμε αναλυτικά την επόμενη φορά.

Αλλά και εκείνες και εκείνους που θα ευχαριστήσουμε όταν έρθει η ώρα, για να μη σας αποκαλύψουμε από τώρα τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε. 
Άλλος ένας λόγος λοιπόν, για να δούμε για άλλη μία φορά το γήπεδο γεμάτο. Αυτό που απομένει τώρα, είναι να ετοιμαστούμε για αυτή τη "γιορτή αγάπης".

60142572_613908549104999_5563251957184856064_n_c109a.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares