Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 23:17

Κυκλοφόρησε η «Κάρτα φιλάθλου» του Πανναξιακού ΑΟΝ για την σεζόν 2019-2020

Η «Κάρτα φιλάθλου» είναι κατασκευασμένη από PVC, δεν είναι ονομαστική αλλά αναγράφει αύξοντα αριθμό και με την απόκτηση της ο κάτοχος δίνει το ονοματεπώνυμο του, τον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου και το email του ώστε να συμμετέχει μελλοντικά σε πιθανές κληρώσεις, εκπτωτικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή άλλα events.

Με την απόκτηση της «Κάρτας φιλάθλου» ο κάτοχος της δικαιούται ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο σε ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Η «Κάρτα φιλάθλου» είναι η έμπρακτη απόδειξη στήριξης στον σύλλογο και στα αγωνιστικά του τμήματα καθώς και στα τμήματα υποδομών

Η «κάρτα φιλάθλου» του συλλόγου, απευθύνεται σε όλους τους φίλους του Πανναξιακού ΑΟΝ και το κόστος απόκτησης της είναι 100 ευρώ.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε επικοινωνώντας με τον Γενικό Αρχηγό του σωματείου, Μπάμπη Ιωσηφίδη στο τηλέφωνο 694 2277998 και από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του σωματείου.

Αποκτώντας την «κάρτα φιλάθλου» του Πανναξιακού ΑΟΝ γίνεσαι μέρος της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται να κρατήσουμε τον Πανναξιακό μας εκεί που του αξίζει.

Γίνε κάτοχος της και στήριξε την ομάδα του νησιού, γίνε και εσύ κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας.

(Ευχαριστούμε την Stampa Διαφημιστική και τον φίλο της ομάδας κ. Σταμάτη Παπανικολάου για την σχεδίαση και την εκτύπωση)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares