Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 00:51

Άνοιξαν λογαριασμό….

PANNAXIAKOS-EA_LARISAS630

Με το δεξί ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Πανναξιακού ΑΟΝ μπροστά στο κοινό του. Οι Ναξιώτισσες των Τουρσούγκα και Δερμάτη παίζοντας καλό βόλεϊ κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 σετ έναντι της ΕΑ Λάρισας, που φαντάζει ως ένα από τα φαβορί του Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών.

Το τελικό 3-1 ήρθε πιο δύσκολα από ότι ακούγετε αφού οι παίχτριες του Πανναξιακού χρειάστηκε πολλές φορές να «επιστρατεύσουν» το περίσσιο ταλέντο τους για να επιβληθούν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ΕΑ Λάρισας.

Η στήριξη του κόσμου ήταν μεγάλη αφού τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από 400 θεατές, οι οποίοι ήταν ο (έβδομος) παίχτης της Ναξιώτικης ομάδας.

PANNAXIAKOS-EA_LARISAS1

1ο Σετ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα της Λάρισας, οι οποία μέχρι το 7-14 υποχρέωσε τον Τουρσούγκα να ζητήσει δύο (2) φορές τάϊμ άουτ. Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός με «μπροστάρες» τις Μπορίσοβα και Λαγουδάκη έκανε δυναμική επαναφορά και τελικά πήρε το σετ με 25-22.

2ο Σετ

Οι Λαρισαίες μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και πήραν «κεφάλη», αλλά η Λαγουδάκη είχε άλλη άποψη και με τρεις (3) άσσους και στην συνέχεια με άψογα τελειώματα από διαγώνια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, που κύλησε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, όπου και πάλι η ποιότητα του Πανναξιακού πήρε το σετ  με 26-24.

3ο Σετ

Το κακό ξεκίνημα για τον Πανναξιακό ήταν και πάλι γεγονός στο 3ο σετ. Η ομάδα της Νάξου είχε πολλές κακές επιλογές και ανεπάρκεια στην άμυνα, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η Λάρισα πηγαίνοντας το σετ στα μέτρα της και τελικά να το κερδίσει με 27-29.

4ο Σετ

Το τέταρτο και τελευταίο σετ άνηκε ολοκληρωτικά στον Πανναξιακό, όπου με την ώθηση του κόσμου κατάφερε να πάρει τα ηνία του σετ και τελικά να το κερδίσει με 25-19.

Τα σετ 25-22, 26-24, 27-29, 25-19.

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις στο sporcyclades.gr.

{div float:left}{/div}Σούλης Τουρσούγκας: «Η Λάρισα είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι επιτυχία η σημερινή νίκη απέναντι της. Σήμερα η άμυνα μας δεν ήταν καλή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέφτουμε σε πολλά λάθη, που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. Θεωρώ όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και ελπίζω σύντομα να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης»

Πνάκας Πέτρος: «Τον Πανναξιακό τον είχαμε δει και με την Βούλα, αλλά τότε έλειπαν βασικές παίχτριες οι οποίες σήμερα ήταν παρούσες και έκαναν τη διαφορά. Πραγματικά ο Πανναξιακός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και έχει στο πλευρό του ένα καταπληκτικό κοινό που δημιουργεί πολύ ζεστή ατμόσφαιρα…. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Φάρκωνα, Μαύρου, Τοτσίδου, Φραγκίσκου Λαγουδάκη, Μπορίσοβα, Μάρκου (λ), Αξαοπούλου.

Μαύρου,Σκούνα,Απειρανθήτου,Χάρρις,Κοντοπούλου.
EA Λάρισας (Πνάκας Πέτρος): Ζαφειρίου, Νούσια, Μαδένογλου, Υφαντή, Τρικάλη, Τουσούδη, Καματσέλου (λ), Παπαστεργίου.

Τσουβίλη,Πλίτση,Μπέη,Σουλτούκη.

Ακολουθεί βίντεο από όλα τα σετ του αγώνα, καθώς και φωτογραφίες από την αναμέτρηση

Βαθμολογία-Αποτελέσματα

PANNAXIAKOS-EA_LARISASFASH

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares