Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:30

Με «σπασμένα φρένα» στον τελικό Αιγαίου οι Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Τρένο με σπασμένα φρένα θυμίζει η ομάδα Παγκορασίδων του ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού μία μόλις ημέρα από την κατάκτηση του τίτλου στις Κυκλάδες, έκαναν ακόμη μία υπέρβαση κερδίζοντας 3-2 τον ΑΕΣΠ Φοίνικα στον ημιτελικό της Ζ΄Περιφέρειας και πλέον προετοιμάζονται για τον αυριανό τελικό απέναντι στον Νηρέα Χίου.

Τα Κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη, προσηλωμένα στον στόχο τους έδειξαν καρδιά πρωταθλητή, αφού εκτός τον αντίπαλο, κατάφεραν να κερδίσουν και την κούραση, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τρεις τελευταίες ημέρες αγωνίζονται σε απαιτητικά παιχνίδια καθημερινά, πράγμα που φυσικά θα γίνει και στον αυριανό τελικό, όπου πραγματικά θα πρέπει να καταβάλλον πλέον μία υπερπροσπάθεια.

Στα του παιχνιδιού, ο ΑΜΣ Φιλωτίου, για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Οι Ναξιώτισσες έμειναν πίσω στο σκορ δύο φορές (0-1, 1-2) αλλά παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή και πανηγυρίζοντας τελικά τη νίκη με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ (15-6).

Μεγάλη μάχη είχαμε και στην σκακιέρα των πάγκων, όπου ο Γιώργος Δερμάτης είχε αν αντιμετωπίσει μία πιο φρέσκια ομάδα, που είχε στην σύνθεση της την πανύψηλη και ταλαντούχα Καθολική Κουκιά. Τελικά, με τις οδηγίες του ο τεχνικός του ΑΜΣ Φιλωτίου, οδήγησε το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας του, όπου στο 4ο και 5ο σετ οι παίκτριες του Φιλωτίου χτύπησαν τον αντίπαλο σε όλα τα αδύνατα σημεία και με όπλο το σερβίς οδήγησαν την ομάδα σε μία πανηγυρική νίκη συνεχίζοντας να γράφουν ιστορία.

Όσο αφορά ατομικά την απόδοση των κοριτσιών, εκεί δεν υπήρχαν παίκτριες που υστέρησαν αφού έδωσαν το είναι τους για τη νίκη. Φυσικά για ακόμη μία φορά η αρχηγός Μαριάνα Καλκάνη, ήταν αυτή που πήρε την ομάδα από το χέρι και κυριολεκτικά «εκτέλεσε» τον αντίπαλο, τόσο από το σερβίς, όσο και από τη μπροστά ζώνη, από όπου σκόραρε κατά ριπάς.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί Ναξιώτες έδωσαν το παρών στο κλειστό ''Σταύρος Βενέτης'' του Αιγάλεω, πράγμα που αναμένεται να γίνει και αύριο, αφού ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα διεκδικήσει στις 15:00 απέναντι τον Νηρέα Χίου τον τίτλο του πρωταθλητή της Ζ΄Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου.

ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΕΣΠ Φοίνικας 3-2 (18-25, 25-19, 24-26, 25-7, 15-6)

Διαιτητές: Κατερλή Χριστίνα - Καρατζογλίδου Σοφία

Γραμματεία: Πανταζή Μαρία-Ελένη

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

ΑΕΣΠ Φοίνικας (Αντωνιάδης): Κουκιά Καθ., Μαμαλίγκα, Κουκιά Καλ., Κόρμπα, Κουκιά Ρ., Συμιακού Χ., Συμιακού Μ., Πέντσα, Κουτσούκου, Γιάνη, Τριανταφύλλου, Νόβα, Τοντόροβα.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares