Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 20:08

''Βασίλισσες'' του Αιγαίου οι Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η υψηλότερη διάκριση στην ιστορία του ΑΜΣ Φιλωτίου είναι γεγονός, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, οι Παγκορασίδες του Συλλόγου κατέκτησαν και το πρωτάθλημα Αιγαίου, νικώντας στον τελικό με 3-0 τον Νηρέα Καρδαμύλων.

Τα κορίτσια από το Φιλώτι, έδειξαν καρδιά πρωταθλητή, αφού χρειάστηκε να ανατρέψουν στα δύο πρώτα σετ την εις βάρος τους κατάσταση, για να γίνουν τελικά τα αφεντικά της αναμέτρησης και να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του 3ου σετ.

Τα όνειρα για το συγκρότημα του Γιώργου Δερμάτη δεν σταματούν εδώ αφού από αύριο οι ''Φιλωτίτσσες'' ρίχνονται στη μάχη της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Παγκορασίδων, αντιμετωπίζοντας στις 20:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων  (Σάμου και Γεωρ. Γεννηματά, Πεντέλη) τον ΣΦΑΜ Φοίβο.

Διαιτητές: Κυριαλάνη - Νικάκης

Γραμματεία: Νιδριώτη

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

 Νηρέας Καρδαμήλων (Κυλαδίτης): Μπότσα, Βολισσιάδου, Τρικαλιτη, Τσιαφίτσα, Σαρρή, Τσαλίκη Α., Τσαλίκη Μ., Χοτζαλάρι, Μπότσι, Φραγκομίχαλου, Κινδυλά, 

Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις σε λίγο...

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares