Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 23:24

Είμαστε πια πρωταθλητές... από τα κορίτσια του ΑΜΣ Φιλωτίου [vid]

Η παρουσία του ΑΜΣ Φιλωτίου στο στερέωμα του βόλεϊ ήδη έχει προκαλέσει πάταγο, καθώς ένας σύλλογος που ξεκίνησε υπο το ''0'' σε όλα τα επίπεδα πριν τρία χρόνια, κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Αιγαίου, πράγμα που λίγοι σύλλογοι έχουν καταφέρει στις Κυκλάδες.

Οι Παγκορασίδες... το καμάρι του Φιλωτίου έχουν διδαχθεί πολύ σωστά το άθλημα από τον ''Μέντορα'' και ''Δάσκαλο'' του είδους κ. Γιώργο Δερμάτη. Όμως, δεν είναι μόνο η ποιότητα που διαθέτουν σαν αθλήτριες αυτά τα κορίτσια, αλλά και το ήθος και ωριμότητα που τα διακρίνει ως χαρακτήρες.

Γονείς, διοίκηση και προπονητής, έχουν καταφέρει να συγκροτήσουν μία ομάδα μοντέλο, η οποία σίγουρα θα έχει και συνέχεια, αφού έρχεται από πίσω μία φουρνιά κοριτσιών του ίδιου επιπέδου με τις πρωταθλήτριες Αιγαίου.

Όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το ακόλουθο βίντεο, οι ήττες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν έχει καμία μα καμία σημασία, αφού όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι στόχοι έχουν υπερκαλυφθεί με τις κατακτήσεις των δύο πρωταθλημάτων της φετινής σεζόν...

Είμαστε πια πρωταθλητές τραγούδησαν ρυθμικά τα κορίτσια, απολαύστε τα:

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares