Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 14:16

Ο Απόστολος Οικονόμου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πανναξιακού ΑΟΝ

Μετά τις εκλογές που πραγματοποίησε ο σύλλογος ήρθε η ώρα και για τις πρώτες κινήσεις, καθώς πριν λίγο ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε για 2 σεζόν ως προπονητής του Φινλανδικής OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Έχει διατελέσει επίσης κατά το παρελθόν προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανναξιακού ο κ. Οικονόμου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ανέκαθεν στην καριέρα μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, οπότε δεν μπορούσα να μην εκτιμήσω την προσέγγιση των ανθρώπων του Πανναξιακού και να μην απαντήσω θετικά στην δελεαστική τους πρόταση .

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην χώρο του γυναικείου βόλεϊ και πιστεύω πως με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από ολόκληρο τον οργανισμό του συλλόγου, η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προσδοκίες και την φετινή σεζόν».

dasdfffassdf_43129.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares