Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:50

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση με Τουλγαρίδου ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ευαγγελίας Τουλγαρίδου και την καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ευαγγελία Τουλγαρίδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 21χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως Λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Τουλγαρίδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στην volley league γυναικών τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανναξιακού, και φυσικά τον προπονητή μου κ. Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. θέλω πολύ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα ώστε με πολλή δουλειά και όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας στις φετινές διοργανώσεις που αναμένονται να είναι πολύ ανταγωνιστικές. Με τον κόσμο του νησιού στο πλευρό μας είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε».

ΤΟΥΛΓ-ΤΕΤΡ_26e7a.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares