Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 20:05

Πανναξιακός ΑΟΝ: Συνεργασία με την Ευρωκλινική και εργομετρικά

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία του σωματείου με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, που θα είναι επίσημος υποστηρικτής υγείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο εργομετρικό κέντρο «Life Ergo» στο Μαρούσι ο εργομετρικός έλεγχος των αθλητριών.

Ερομετρικά

Με τα ποιο σύγχρονα & εξελιγμένα όργανα μετρήσεων στον χώρο του αθλητισμού στο εργομετρικό κέντρο «Life Ergo» ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία αξιολόγησης των παραμέτρων φυσικής κατάστασης των αθλήτριες μας.

Μία σειρά από τεστ για καρδιο-αναπνευστική αντοχή, δύναμη, τοπική μυϊκή αντοχή, ευλυγισία, σωματική σύσταση, ταχύτητα, ευκινησία, ισορροπία, συναρμογή, μυϊκή ισχύς, χρόνος αντίδρασης που πέρασαν με επιτυχία τα κορίτσια που αποτελούν το νέο ρόστερ του Πανναξιακού και θα αποτελέσουν τα «εργαλεία» στα χέρια του έμπειρου προπονητή μας κ. Απόστολου Οικονόμου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Πλέον όλα είναι έτοιμα με τα κορίτσια και το προπονητικό stuff να αναχωρούν από τον Πειραιά για τη Νάξο το Σάββατο πρωί για το νέο τους «σπίτι» στο νησί της Νάξου και στην Πανναξιακή οικογένεια.

Ευχόμαστε για ακόμα μία φορά στις αθλήτριες μας να έχουν μία καλή σεζόν με υγεία και να επιτύχουν τόσο τους προσωπικούς τους στόχους αλλά και τους στόχους της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, ως Επίσημο Χορηγό και Ιατρικό Υποστηρικτή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα διαθέτοντας την Ευρωκλινική Αθηνών, μία άρτια και πλήρως εξοπλισμένη κλινική, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θα είναι ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, Ευρωκλινική Αθηνών, ο οποίος θα παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλη την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Ευρωκλινικής για την υποστήριξή του στην ομάδα μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για μία παραγωγική και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

ο πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares