Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 13:13

Συνεργασία του με τον διατροφολόγο Θεόδωρο Μπονέ ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διαιτολόγο- διατροφολόγο Θεόδωρο Μπονέ ο οποίος θα αναλάβει το πρόγραμμα των αθλητριών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας για τη σεζόν 2019-2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό διαιτολόγο – διατροφολόγο Θεόδωρο Μπονέ.

Ο Θεόδωρος Μπονές είναι πτυχιούχος διαιτολόγος – διατροφολόγος και εργάζεται στον τομέα από το 1999. Έχει εργαστεί σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μεμονωμένα διαιτολογικά γραφεία, πολυδύναμα κέντρα διατροφής και άθλησης, αθλητικά σωματεία και από το 2004 έως σήμερα διατηρεί διαιτολογικά γραφεία σε Αθήνα και Νάξο.

Συμμετείχε σε πανελλήνιες έρευνες, με στόχο τη διακρίβωση της διατροφής των Ελλήνων και των παιδιών τους. Έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους, γράφοντας άρθρα για τη διατροφή, προβεβλημένα στον ημερήσιο τύπο και περιοδικά.

Διαθέτει εμπειρία στο αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, παρακολουθώντας τις ιατρικές εξελίξεις του χώρου ενώ ειδικεύεται στην κλινική διατροφή και τις διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Ευχαριστούμε τον κ. Μπονέ για την στήριξή του στο σωματείο μας και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ αναλαμβάνοντας το διατροφικό πρόγραμμα των αθλητριών μας».

 

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares