Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:37

Έτοιμος για τα φιλικά και τα ''Νομίκεια 2019'' ο ΑΟ Θήρας

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Μπράνκο Γκάιτς και ο γυμναστής Μίλος Ζντράβκοβιτς έχουν στη διάθεση τους όλες τις αθλήτριες της ομάδας, καθώς πλέον έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας οι Μερτέκη, Εμμανουηλίδου και Αρτακιανού.

Για ακόμα μια χρονιά οι στόχοι είναι υψηλοί, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν στις 19 Οκτωβρίου, που είναι η έναρξη της φετινής Volleyleague, με την ομάδα της Σαντορίνης να έχει κλεισμένα ήδη κάποια φιλικά παιχνίδια.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο. Θήρας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που επιστρέφει φέτος στη μεγάλη κατηγορία, ενώ την επόμενη ημέρα θα αγωνιστεί στη Βούλα απέναντι στη φιλόδοξη Θέτιδα.

Τα επόμενα δύο φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου απέναντι στον Πανναξιακό στις 4 και 5 Οκτωβρίου, ενώ τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του νησιού θα γίνουν για άλλη μια χρονιά στο τουρνουά «Νομίκεια», που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 9 και 10 Οκτωβρίου. Εκτός από την διοργανώτρια ομάδα του Α.Ο. Θήρας στα φετινά «Νομίκεια» θα συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και το Μαρκόπουλο.

Αντώνης Κοραής: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares