Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 10:24

Πρωτιά για τον Βελούδη με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος

Την περασμένη εβδομάδα διεξήχθησαν οι ετήσιοι Πανελλήνιοι Αγώνες Πετοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για το έτος 2019. Οι αγώνες διεξήχθησαν από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» στην Δραπετσώνα, με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Από πλευράς Φοίνικα το παρών έδωσε και ο λίμπερο της ομάδας μας Σπύρος Βελούδης. 

Τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, την τρίτη θέση το Λιμενικό Σώμα, την τέταρτη θέση η Ελληνική Αστυνομία και την πέμπτη θέση ο Στρατός Ξηράς.

Την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος αποτελούσαν οι:
Επιπυραγός Καψής Μιχαήλ (Αρχηγός ομάδας), Επιπυραγός Τζώρτζης Ιάκωβος, ο Ανθυποπυραγός Αντωνίου Δημήτριος, ο Πυρονόμος Μπούρας Αλέξανδρος – Ιωάννης και Ρυακιώτης Εμμανουήλ, Πυροσβέστες Λάππας Ηλίας, Παπανικολάου Αλέξανδρος, Προύσαλης Κωνσταντίνος, Στεφάνου Γεώργιος, Τερζής Αθανάσιος και ο Κορνάρος Κωνσταντίνος και προπονητής της ομάδας ο Πυραγός Βενεκές Κωνσταντίνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετείχαν δύο αθλητές από το νησί της Σύρου. Ο αθλητής και λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Βελούδης Σπύρος καθώς ο αθλητής και κεντρικός του Α.Σ.Ε. Νεωρίου Τζώρτζης Ιάκωβος. Οι δύο αθλητές ήρθαν αντιμέτωποι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα Πυροσβεστικού Σώματος με τον Στρατό Ξηράς. Αφού ο μεν πρώτος αθλητής υπηρετεί στον Στρατό Ξηράς την θητεία του και ο δε δεύτερος αθλητής είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares