Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 18:45

Πρώτο φιλικό με Δυναμό Βουκουρεστίου ο Φοίνικας

Η προετοιμασία της ομάδας του Φοίνικα Σύρου συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς με τον βοηθό του Δημήτρη Παλαιτσάκη, αλλά κι όλη την ομάδα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η προετοιμασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Εκτός από το… τρέξιμο η διοίκηση από την πλευρά της προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Ταυτόχρονα σε συνεργασία με τον Ράκτο Παβλίσεβιτς μιλούν και προσπαθούν να κλείσουν φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται.

Πρώτος αντίπαλος του Φοίνικα για την φετινή σεζόν θα είναι η Δυναμό Βουκουρεστίου, όπου τις 30 Σεπτεμβρίου και την 1 Οκτωβρίου το «Πειρατικό» θα δώσει φιλικούς αγώνες στη Δεύτερη κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν παλιούς και νέους αθλητές, αλλά και να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο ρόστερ του «Πειρατικού». Ταυτόχρονα η διοίκηση με τον τεχνικό διευθυντή προσπαθούν να κλείσουν κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά καθώς υπάρχουν σκέψεις ή να φιλοξενηθεί κάποια ομάδα στο νησί ή ο Φοίνικας να ταξιδέψει στο κέντρο.

Έρχεται ο Πορτογάλος… κλείνει διαγώνιο ο Φοίνικας

Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Φοίνικα Σύρου ο διεθνής Πορτογάλος Κεντρικός. Ο Φίλιπ Τσβετίτσιανιν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και αναμένεται να έρθει στην χώρα μας και στη Σύρο συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου, ώστε να έχει περίπου έναν μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley league.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του «Πειρατικού» συνεχίζει την αναζήτηση διαγώνιου, αφού προσπαθεί να κλείσει κάποιον αθλητή που θα δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στον επιθετικό τομέα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Συριανή διοίκηση έχει καταλήξει σε τρεις αθλητές οι οποίοι είναι από την Φιλανδία, τη Σερβία και τη Σλοβενία. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα του διαγώνιου στον Φοίνικα αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας, αφού ουσιαστικά έχουν μπει στις τελικές διαπραγματεύσεις.  

Ο Φοίνικας Σύρου «αγκάλιασε» το Όραμα Ελπίδας

70831389_2974958535907874_4097849110525116416_n-1024x682_e0742.jpg

Στo πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας δοτών μυελού το οστών ο Φοίνικας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο έξω από την Β’ αίθουσα «Γιάννης Γουλανδρής» του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Δημήτρης Βικέλας». Η προγραμματισμένη εκδήλωση του Φοίνικα Σύρου και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, είχε ως στόχο οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας να ενημερωθούν για την δραστηριότητα του Συλλόγου και να μάθουν τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που χρειάζονται για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ήταν μια συμβολική συνάντηση που όμως βρήκε πρόθυμους τους αθλητές του Συλλόγου της Σύρου, να εκφράσουν όχι μόνο στα λόγια αλλά και εμπράκτως την συμπαράσταση και την ενεργή στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται για την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα.

Ξεχωριστή παρουσία στην συνάντηση ήταν του νέου Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα που προσήλθε στην συνάντηση συμπλήρωσε την σχετική αίτηση, έδωσε δείγμα σιέλου στον γνωστό συριανό μικροβιολόγο Γιώργο Αλτουβά και πρόσθεσε το όνομά του στους εθελοντές δότες.

Παρόν επίσης στη εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ Αγγελική Πρίντεζη και στελέχη της προπονητικής ομάδας.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares