Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 14:56

Πανναξιακός ΑΟΝ: Επιστροφή Οικονόμου στην Ελλάδα και ριζικές αλλαγές στο ρόστερ (photos-videos-δηλώσεις)

Με τον Απόστολο Οικονόμου να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια και με 12 νέες αθλήτριες ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στη Volleyleague γυναικών ο Πανναξιακός.

Μετά την πετυχημένη περυσινή σεζόν που έφθασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και στο φάιναλ-4 του κυπελλού, η ομάδα της Νάξου πραγματοποίησε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του. Αποκτήθηκαν 12 νέα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και τρεις ξένες. Η Βραζιλιάνα ακραία Έλεν Αμαράλ, η Εσθονή ακραία Κριστίν Μιλέν και η διαγώνια από το Περού Κάρλα Ρουέδα. Η 29χρονη αθλήτρια είχε προβλήματα με την visa της και αναμένεται στη Νάξο το βράδυ της Παρασκευής και δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηλυσιακό.

Το ρόστερ του Πανναξιακού ΑΟΝ

paon-roster_877ba.jpg

Το πρόγραμμα της Volleyleague

paon-programm_c1191.jpg

Αποστόλης Οικονόμου (Προπονητής Πανναξιακού ΑΟΝ): «Οφείλουμε να παίζουμε στα όριά μας»

«Σε κάθε αγωνιστική σεζόν οι προπονητές βάζουν τους στόχους της ομάδας τους. Αυτή την χρονική περίοδο ως Πανναξιακός πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μία νέα ομάδα σε ένα καινούργιο πρότζεκτ και με αθλήτριες που δεν έχουν σχέση με την περυσινή πορεία της ομάδας μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Στόχος μου ως προπονητής είναι να δημιουργήσω ένα ισχυρό γκρουπ, έτσι ώστε στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Βρισκόμαστε σε περίοδο μονταρίσματος της ομάδας μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Οποιαδήποτε συμπεράσματα έχω βγάλει μέχρι στιγμής δεν είναι ακριβή συν το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε την διαγώνιά μας. Η φετινή volleyleague θα είναι πολύ δυνατή και οφείλουμε όλοι να παίξουμε στα όριά μας».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ως άνθρωποι του βόλεϊ οφείλουμε να συγχαρούμε τους συντελεστές της φετινής πορείας της Εθνικής στο ευρωπαϊκό. Αυτή η ερώτηση με κάνει σκεπτικό, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολύ δυνατές ομάδες και θα ήθελα να έχει μία τηλεοπτική κάλυψη, στατιστικά με την data project και πλέι οφ 8 ομάδων».

Γεωργία Αργυρίου (Αρχηγός Πανναξιακού ΑΟΝ): «Με τον κόσμο μας σε αυτή τη προσπάθεια»

«Η ομάδα είναι καινούργια και τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ αυτό. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας και αυτό θα είναι το χαρακτηριστικό μας φέτος. Στο γήπεδο θα βγάζουμε μαχητικότητα και πάθος. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές δυνατές ομάδες και ο κόσμος αξίζει να έρθει στο γήπεδο να δει όμορφους αγώνες, ποιοτικό βόλεϊ και να είναι μαζί μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Επιτυχία θα είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ως ομάδα και αποτυχία θα είναι να μην δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας στο γήπεδο και να μην βγουν όλα αυτά που έχουμε δουλέψει. Προσωπικά θεωρώ πως δεν θα συμβεί αυτό και δεν νομίζω να έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Τα τρελά όνειρα του Πανναξιακού

Πανναξιακός locker room song and dance

Ευχαριστούμε πολύ τον γενικό αρχηγό του Πανναξιακού ΑΟΝ Μπάμπη Ιωσηφίδη για την καταγραφή των βίντεο.

Πηγή: Volleyball.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares